Queen of Transilvania

N-am inteles nimic… Ce? Ce e asta?

12 thoughts on “Queen of Transilvania”

  1. da, ciudat, chiar inainte sa o aud in romania o auzeam prin cluburi in turcia, iar apoi in cairo, la radio…

  2. Pe o autostrada in Austria, acu vreo 3 ani, la un post de muzica destul de chill, m-am trezit cu o melodie “esti sexy frumoaso…”

    Mi-a luat 1 an de zile sa ma prind ca era Shantel care rupea underground-ul din Nemtzia. Mai nou am dat de el si prin Frantzia.

  3. e shantel, rumunilor.
    a scos la k7! ceva albume, nemtii il stiu de mult, era pe felie cu miss platnum. e bine ca auziti si voi in 2009 de el.

  4. pt ca i-am facut prin 2004 un interviu care nu a fost publicat:( iata un program de sala complet: are parinti din cernauti, parca, de origine evreiasca, si in germania si-a dorit cand creste mare sa fie dj (la unii li se intampla). si-a descoperit nisa constatand ca ethno e mai de viitor pt el decat tehno: a avut o serie balcanica la un muzeu de arta undeva in germania care prezenta seri concept, and shantel s-a ocupat de balcani. a participat cu alti producatori la un album numit electric gypsyland care e chiar misto, pun intended, si odata l-au prezentat si la mtv romania, fara vre-un succes. insa are destul de mult prin cluburi dez-fitoase in “vest,” si pe buna dreptate. fanfara zece prajini sau asa ceva, dupa un concert in astfel de context, au invitat fete din audienta sa danseze cu ei pe scena. la incheiere au multumit salii spunand “thank you for these women.” shantel e ceva mai fin in gen.
    ps. prin 2004 avea un turneu numit bucovina … ceva, deci e un pic de ambasador. chiar stie cateva cuvinte in romana.

  5. Cind am fost in Viena anul trecut bubuia prin cluburi, in Romania n-auzise nimeni de el. Nenea e Shantel, cinta cu Mahala Rai Banda.
    Mie-mi place.

Leave a reply (we review all comments)