Waldeck

waldeck-fabrica

Waldeck – Ballroom Stories la Fabrica!

Masina timpului a fost in sfarsit inventata! Artistul Klaus Waldeck este faptasul, iar daca vrei sa te dai o tura, te invitam la Fabrica pe 7 si 8 mai 2009. E musai!

Daca ti-ai dorit vreodata sa traiesti in frumosii ani ’20 si ’30, cand muzica dadea tonul vietii, iar marii muzicieni erau si marii alchimisti muzicali, vino in Club Fabrica pe 7 sau 8 mai, unde artistul austriac Klaus Waldeck va prepara special pentru nostalgici un inedit cocktail de tango si swing combinat cu vechile sale pasiuni pentru dub si reggae.

Sound-ul anilor de glorie ai bootleggeri-lor si ai lui Al Capone, de ceva timp neglijat in compozitiile contemporane, este apreciat si continuat de Waldeck intr-o versiune perfect adaptata secolului XXI, fara a fi doar o copie a stilului.

“Ballroom stories”, ultimul album al artistului vienez, te va introduce in atmosfera unica de bal avangardist (doar e gazduit de Fabrica!), intr-un stil ce imbina ritmurile de tango si swing cu muzica electronica. Klaus Waldeck a descoperit o sursa inepuizabila de inspiratie intr-o perioada in care muzica era generata de pasiunea pentru calitate, dar si de dorinta de distractie, o combinatie ce a cunoscut un succes rasunator.

Biletele pot fi cumparate in avans la pretul de 45 de lei de pe www.bilete.ro si www.ticketpoint.ro sau din magazinele Diverta. Bilete in numar limitat! Un sfat prietenesc: nu lasa pe maine ce poti face azi! Biletele pentru concertul de anul trecut s-au vandut ca vantul si ca gandul!

11 thoughts on “Waldeck”

  1. Noi am fost aseara, si puteti linistiti sa veniti la 10.
    Nu se intampla nimic pana atunci, ceea ce e nasol.
    Anunti un concert la 8 jumate si il incepi la 10?
    Urat din partea organizatorilor.
    Nu era lume la 8 jumate, dar pe mine sincer nu ma prea intereseaza. Eu vreau sa inceapa atunci cand e scris pe afis, sau cu o limita decenta. Nu 1 ora juma.
    Ei au fost faini.

  2. cert e ca atat biletul pentru 7 mai, cat si cel pentru 8 mai, costa la fel – 45 de lei…asta ar putea sa insemne ca, in fiecare dintre seri, are loc acelasi tip de eveniment, adica concert, avand in vedere ca Zeebee si live band-ul sunt prezenti, posibil urmat de un dj set, avand in vedere ca pe flyer e trecuta ora concertului 20:30….oricum este deranjant faptul ca trebuie sa speculam in lipsa unor informatii clare oferite de organizatori

  3. Salutare,

    Waldeck-daca nu reusesti sa ajungi pe data de 07 MAI,nu mai gasesti bilete, nu ai reusit sa-ti iei papionul de la curatatorie incearca si pe 08 MAI..concertele incep dupa ora 20:30…Zeebee& live band sunt prezenti 😀

  4. very nice….dar vorbim despre doua concerte waldeck?…ambele cu live band?…niste detalii la acest capitol ar fi binevenite…:)

Leave a reply (we review all comments)