True Ingredients in Romania

true-ingredients-blame-it-on-london

Dupa ce anuntam show-ul din 9 mai de la Setup al celor de la True Ingredients, iata ca se confirma inca doua date in periplul lor pe plaiurile romanesti, asadar:

Blame It On London Clubnights prezinta:

TRUE INGREDIENTS – ROMANIA TOUR – Mai 2009

Pentru prima data in Romania, una dintre cele mai fresh trupe de hip-hop ale momentului – True Ingredients (UK).

Format din 12 membri, cu proiecte cu peste 33 de artisti, proiectul muzical True Ingredients isi lanseaza primul album: Prepare & Assemble.

Fenna Rhodes, DJ First Rate, Millzy, Tom Harriman, Josh Wah, Victor Solomin, Etienne Charles, Phil Merriman, Tom Yardley, Steve O, Halb si Lost Boys sunt cei care au lucrat la crearea poate celei mai de success trupe de Hip-Hop, Rap si R&B din anii care vor urma.

Turneul se va desfasura de-a lungul unui intreg weekend, pe 3 zile, Joi – 7 Mai la Hala de Muzica, Bucuresti; Vineri – 8 Mai la cetatea din Alba Iulia in cadrul evenimentului de 3 zile gazduit de Ryma si Tralala Events si Sambata, pe 9 Mai in Club Setup din Timisoara.

DJ Support – Bucuresti – Hala De Muzica – 07.05.:

Tomasan (Dubstep.ro / Breakbeats & The Gang, Bucuresti)

+ SURPRISE SPECIAL GUEST!
+ VJ Flomotion
+ Open Mike Jump-Up Sessions!

Biletele pentru Bucuresti se pot procura in avans contra sumei de 12 Lei pe www.bilet.ro.

La intrare in Hala de Muzica – Bucuresti si Setup Venue – Timisoara, bilete vor costa 15 Lei. Pentru evenimentul de la Castelul Alba Iulia, biletele costa 20 de Lei – pachet 3 zile (cu camping inclus; locuri limitate) sau 10 Lei pentru o zi.

6 thoughts on “True Ingredients in Romania”

Leave a reply (we review all comments)