Fouchat, Alexandru Jijian & Alex Linte

fouchat-alexandru-jijian-alex-linte

Duminica 3 mai la Baraka de pe la 19:00h: Fouchat + Alex Jijian + Alex Linte in cadrul Sunday Scoop:

sunday-scoop

Bucharest Sunday Scoop

Incepand cu 3 mai 2009, flori, fete si baieti sunt invitati in fiecare duminica la o sesiune de relaxare. Sunday Scoop se numeste si in Baraka din Herstrau se cuibareste. Adunarea se striga la orele 19 ale dupa-amiezii de catre Fouchat si invitatii lui saptamanali. Meniul muzical va face deliciul celor impatimiti de muzica si voie buna, reunind un asortiment bogat de stiluri si genuri. Pe scurt, Sunday Scoop va fi un afternoonish autohton pentru a sfarsi saptamana intr-o nota pozitiva, intr-un cadru ospitalier si destins a-la Baraka. Pasarile cantatoare ale primei editii sunt alaturi de Fouchat: Alexandru Jijian si Alex Linte. Intrarea este libera.

4 thoughts on “Fouchat, Alexandru Jijian & Alex Linte”

  1. adica.. io as veni, ca mi-e tare draga baraka, dar daca muzica va fi chiar de ‘after’ si nu de sunday afternoon, nu prea as vrea.. sunt confuza :))

  2. ar fi utile niste link-uri cu paginile de myspace/website-urile/ceva referinte ale artistilor, huh?

    practic nimic din comunicarea evenimentului nu da vreun indiciu despre genul lui, carevasazica restrange publicul la ‘cunoscatorii artistilor’/’iubitorii baraka, by default’/plictisitii de weekend…si nu promoveaza nici o identitate a evenimentului (un simplu nume e prea putin, uita-te pe metropotam sa vezi cate petreceri sunt anuntate la fel), nici nu sustine artistii.. da’ de ce?

    🙂

Leave a reply (we review all comments)