Park Fest

parkfest

Prima editie a „Park Fest” se va desfasura in 1 si 2 mai 2009 intr-o locatie inedita, pe un platou situat la 900 m altitudine, la limita Parcului National Retezat (Comuna Rau de Mori, Jud. Hunedoara, la 12 km de Hateg). Timp de 2 zile “Platoul Soarelui” va găzdui peste 25 de artisti respectabili, atât din tara cat si de pe scena internatională, care vor performa pe 2 scene dedicate, sustinute de proiectii video. Headliner-ii evenimentului sunt unii dintre cei mai tari producatori de breakbeat din lume, Aquasky (UK). Alaturi de veteranii breaks-ului vor performa si Blanoz [live] (RO), Brum Conspiracy [live] (RO), Psyon, Pryus & Krueger (HU), Sick as A Dog (HU), Dj Vasile, Mesmer, Unu’, D-Laid, plus un live-act surpriza format din Blanilla & D-Fact, Bumbapa si Melak. Alaturi de artistii de la main stage vor mai performa la scena a doua Dj-i in plina ascensiune, din mai multe zone ale tarii, care se vor plimba prin toate curentele muzicii
electronice actuale.
Vor avea loc concursuri si demonstratii de skateboarding, mountainboarding, ATV, grafitti, frizerie, circ, paintball, integrate intr-o atmosferă lejera de 1 mai (muzica, barbeque, cules de mici si bere, bar dotat si la preturi de criza etc.)
Intrare:50 RON/ambele zile, 30 RON/zi
Mai multe informatii gasiti pe www.parkfest.ro

Tags:

16 thoughts on “Park Fest”

  1. Aiurea. Eu desi m-am dus doar pentru muzica am vazut grafitti, paintball, si jonglerii de circ si probabil ca le-as fi vazut si pe celelalte enumerate daca m-ar fi interesat.
    Atmosfera a fost excelenta, oamenii frumosi, iar eventul nu a aratat deloc a vanghelizare.
    Experienta mi-a placut pe de-a-ntregul.

  2. Vanghelizarea Retezatului

    a fost suuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!! betivaneala la greu! le-am aratat noi ce pot tinerii: majoritatea eram rupti in gura non – stop! Ce frumos s-a promovat natura! Am contribuit si noi cu ceva ingrasamant natural: KAKA si alte bunatati ce puteam da afara din noi cu ajutorul alcoolului! Ca doar eram in natura! Nexam WC! “Frumoasa” promovare a Retezatului: printr-o “VANGHELIZARE” tinereasca cu mici si bere si alcoale la greu. Cat despre “concursuri si demonstratii de skateboarding, mountainboarding, ATV, grafitti, frizerie, circ, paintball,” … unde-or fi fost?!:)

  3. muzica o sa fie in vreun cort sau in aer liber? ca se cam anunta ceva precipitatii:D si vreau sa vin pregatit:D

  4. sunt mai multe posibilitati de cazare in afara de varianta evidenta – cort. intra pe site-ul oficial al evenimentului si vezi ca au o pagina “Cazare” unde gasesti o lista cu cabane si alte locuri unde poti sta 🙂

  5. in sfarsit promoveaza cineva si parcul national retezat.Daca nu ati vazut zona respectiva ,nu atzi vazut nimic.Bravo baieti!!!

  6. o idee de milioane! cred ca ne vom intalni o multime de tineri la riu de mori. sa ne punem in cap sa le dam o lectie abjectilor care lasa tone de peturi si mizerii dupa petrecerile la iarba verde. noi suntem blamatzi ca nu respectam nimik. cica suntem tineri si nu’i nimik de capul nostru. ar trebui sa le dam peste nas si sa le aratam ca nu’i asha. am auzit ca vin si nishte televiziuni cu intentzia de a arata ca te poti distra ka lumea si fara porcarii si mizerii. ne vedem la retezat.

Leave a reply (we review all comments)