Donau Festival – Fake Reality

donau-festival-fake-reality

APHEX TWIN Dj set la Donau Festival in Austria

La Donau Festival, in Austria, la Krems, intre 22 aprilie si 2 mai, muzica se va impleti armonios cu new-media si alte manifestari artistice din zona experimentelor audio-video sub tema FAKE REALITY. Foarte autentic ramane line-up-ul care anunta pentru primul weekend cap de afis celebra trupa americana SONIC YOUTH plus MIRROR/DASH, BUTTHOLE SURFERS ,GOBLIN, SUNSET RUBDOWN – SPIRITUALIZED, THE RAINCOATS si CHICKS ON SPEED si LE TIGRE.

Weekendul care coincide si cu fericitul 1 Mai la noi “rupe” pe 30 aprilie cu DJ Set APHEX TWIN, la care vin back-up vocea hipnotica a cantaretei londoneze de origine iraniana LEILA si PLANNINGTOROCK care promite un show spectaculos de sunet si imagine.

1 Mai se pare dedicat prezentelor feminine in muzica cu solista de la ANTONY AND THE JOHNSONS si surorile COCOROSIE si un 2 Mai frenetic cu baietii de la DAT POLITICS, BOYS NOIZ, MODERAT (MODESELEKTOR & APPARAT) si YACHT (DFA Records). Organizatorii asigura transportul cu autobuzul intre Viena-Krems la 9 euro. Biletele se pot cumpara si defalcat pe zile. Line-up complet pe zile si ore pe Myspace

Detalii asupra locatiilor si bilete la http://www.donaufestival.at

de Luiza Alecsandru

1 thought on “Donau Festival – Fake Reality”

Leave a reply (we review all comments)