Come out and dub

COME OUT AND DUB – prima editie – BUCURESTI

In premiera Yazee.ro & Tralala Events colaboreaza pentru organizarea evenimentului Come Out And Dub, eveniment ce va avea loc pe 18 aprilie 2009 @ Hala de Muzica ( Sos. Mihai Bravu nr. 475)

Come Out And Dub va avea drept cap de afis legendara trupa de reggae britanica, ZION TRAIN. Pionieri ai muzicii reggae sint indiscutabil liderii acestui gen de mai bine de 15 ani. Trupa a fost masiv implicata in cultura underground din anii ’90 fiind in acelasi timp furnizori ai celei mai bune Roots Reggae Music din aceasta perioada. Trupa se afla intr-un lung turneu de promovare al ultimului album – Live as One, produs de Universal Egg la finalul anului 2007. Albumul a fost primit cu mare entuziasm de public, cisigind la sectiunea ” Best Dub Album” a Premiilor Reggae Grammy 2008

ZION TRAIN reprezinta unul dintre cele mai bune live act-uri din lume promovind o linie dinamica prin mix-urile lor cit si prin acustica instrumentelor si a performantelor vocale.

Alaturi de Zion Train, evenimentul va avea urmatorul suport local:

  • TRG – TEMPA / GET MESSY
  • SELECTA B – RANKING SOUNDSYSTEM
  • UNDOO & SKID

Partea de visuals va fi asigurata de: CSONGL

Biletele pot fi achizitionate in avans la pretul de 20 ron de pe www.ticketpoint.ro si www.bilete.ro si din reteaua magazinelor Diverta sau la intrare la pretul de 30 ron.

Un eveniment recomandat de Radio Guerrilla.

3 thoughts on “Come out and dub”

  1. intr-adevar…acest concert se preta pentru oricare alta seara…too bad i wont be there…data viitoare mai ganditi si voi cand book-uitzi trupe

  2. cat de cretini sunt organizatorii incat sa pun un concert atat de tare in seara de paste?!

    oricum, foarte culi zion train!

Leave a reply (we review all comments)