Filmul de Piatra vine la Bucuresti

  • by

film piatra

Filmul de Piatra vine la Bucuresti

La trei luni dupa o prima editie de succes (Piatra Neamt, 7 – 11 ianuarie), festivalul Filmul de Piatra se continua in Capitala. Joi, 16 aprilie, incepand cu ora 21, in clubul Control (Str. Academiei nr.19 – Pasajul Victoria, langa Universitate) vor fi proiectate cele mai bune scurtmetraje din competitia Filmul de Piatra.

Lista filmelor cuprinde “O tigara aprinsa” de Andrei-Dan Staruiala (Cel mai bun film de fictiune şi Cel mai bun montaj), “Sincopa” de Codin Sebastian Pop (Cea mai buna poveste şi Premiul pentru nou-venit), “Numele meu este…” de Dorin Moldoveanu (Premiul publicului şi Cea mai buna imagine pentru Liviu Leleu), “Milky Way” de Ivana Mladenovic (Cel mai bun film documentar), “Punga la romani” de Malina Ionescu (Cel mai bun film experimental), “Dormi!” de Alina Manolache (Mentiune speciala – film experimental), “Poveste de-adormit copiii” de Reka Kassay (Cel mai bun film de animatie), “Pentru el” de Stanca Radu (Cea mai buna regie) şi “Lungul drum spre casa” de Anamaria Chioveanu (Cel mai bun sunet pentru Dan Ştefan Rucareanu).

Proiectia face parte dintr-un eveniment mai complex, intitulat “4 Easy Steps for a perfect Thursday night out”. Astfel, programul “Best of Filmul de Piatra” va fi urmat, in popularul club Control, de lansarea celui de-al doilea numar al “celui mai fun fanzin”, “ZI-NE” (editat de studentii UNATC), de un concert-surpriza garantat sa incinga atmosfera şi de un afterparty cu DJ Logan & Friends. Aşadar, suficiente atuuri pentru o seara de joi in oraş absolut perfecta.

Leave a reply (we review all comments)