Red Bull Local Hero Tour SKATEBOARD

  • by

red bull local hero

UPDATE: din cauza conditiilor meteo nefavorabile, evenimentul Red Bull Local Hero Tour s-a amanat pentru maine, 15 Aprile, ora 13.00, tot in Skate Park IOR.

Red Bull Local Hero te face erou local

Nu trebuie decat sa stii sa te dai cu skate-ul

O saptamana, 3 orase, 2 dintre cei mai buni skateboarderi din lume si alte cateva zeci de skateri autohtoni. Totul are o denumire – Red Bull Local Hero Tour.

Bucuresti, Brasov si Sibiu sunt cele 3 orase prin care turneul nostru va trece. Cei mai tari skateri din aceste orase vor avea ocazia sa ne demonstreze ca ei sunt cei mai buni – cele mai spectaculoase trick-uri sau cele mai inalte sarituri vor fi la ordinea zilei. Si, pentru a si putea invata lucruri noi, i-am adus pe 2 dintre cei mai “vanati” skateri din lume, Boaz Arrow si Madars Apse.

Dupa competitia propriu-zisa, cei doi vor tine si un workshop, asa ca, daca nu va iese vreun trick sau vreti sa invatati unul nou, ei sunt cei care va pot invata.

Boaz Aquino respira skateboarding prin fiecare por al sau, in fiecare zi , petrecandu-si cea mai mare parte a vietii in skatepark. Iese pe primul loc de fiecare data la concursurile din Israel si printre primii la competitiile europene.

Madars Apse este un tanar talentat skater, cunoscut de catre oricine din Tarile Baltice pentru trickurile sale. Indragostit de skateboard inca din din 2001, cand avea 11 ani, Madars a fost campionul Letoniei mai multi ani la rand .

PROGRAM RED BULL LOCAL HERO TOUR

Sibiu, Sk8 park Corneliu Coposu, 10 aprilie, ora 13
Brasov, Sk8 park Centrul Civic, 12 aprilie, ora 13
Bucuresti, Sk8 park IOR, 14 aprilie, ora 13

Pentru mai multe informatii, intrati pe www.redbull.ro

Leave a reply (we review all comments)