WHITE LIES la BestFest 2009 + suplimentarea abonamentelor

white lies bestfest 2009
height=”450″ />

Suplimentare la abonamentele B’ESTFEST plus o noua confirmare – WHITE LIES!

Vesti bune pentru cei care vin la B’ESTFEST: dupa epuizarea celor 5000 de abonamente pentru zilele de 2, 3 si 4 iulie puse in vanzare initial, numarul acestora va fi suplimentat cu inca 1000. De asemenea, Ziua Zero de B`ESTFEST (1 iulie) aduce o noua confirmare: WHITE LIES, revelatia scenei indie a anului 2009, vine pentru prima data la Bucuresti!

Formata in 2007 de Jack Lawrence-Brown (tobe), Charles Cave (bass) si Harry McVeigh (voce, chitara), trupa americana White Lies este considerata de fani si presa muzicala urmasa celor de la Joy Division, sound-ul new wave si post-punk aducandu-le comparatia si cu alte trupe de renume precum Talking Heads, Editors, Interpol sau The Killers. White Lies au avut un debut incredibil la inceputul anului 2008 cu piesa “Death”, care a fost aleasa de BBC Radio 1 drept “Cea mai hot inregistrare din lume!” si a ajuns si pe primul loc in UK Chart.

Lansat pe piata la inceputul acestui an, albumul de debut “To Lose My Life” are ca teme principale dragostea si moartea, prezentate sub forma unei epopei post-punk, intinse pe parcursul a 10 piese. Succesul materialului i-a propulsat pe baietii de la White Lies pe scenele unor festivaluri celebre in Europa, precum Isle of Wight, T in the Park, Oxegen, Benicassim, Coachella si Shockwaves NME Awards Tour. Pe 1 iulie, White Lies va ajunge si in Romania, unde va ocupa locul lasat liber de Thievery Corporation, in cadrul B`ESTFEST 2009.

Anul acesta afisul B’ESTFEST 2009 mai cuprinde nume precum The Killers, Moby, Motörhead, Orbital, Franz Ferdinand, Santana si Manowar, lista tuturor artistilor confirmati pana in prezent fiind disponibila pe site-ul oficial al festivalului, www.bestfest.ro . Biletele pentru ”Ziua Zero” si biletele de o zi (110 lei pana pe 19 aprilie; 130 lei in perioada 20 aprilie – 30 iunie; 150 lei pe durata festivalului si la intrare), cele pentru AFTERSHOCK (100 lei si 150 lei, in functie de distanta fata de scena), precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie (270 lei) sunt disponibile pe www.myticket.ro si in Diverta.

Tags:

2 thoughts on “WHITE LIES la BestFest 2009 + suplimentarea abonamentelor”

  1. Pingback: Intreviu WHITE LIES | Feeder

Leave a reply (we review all comments)