Burn Babylon

  • by

burn-babylon-timisoara

A sosit in sfarsit momentul ca Jah Army sa ajunga din nou in Timisoara. Dupa mai bine de un an suntem bucurosi sa va anuntam ca pe data de 11 aprilie, in Club Wave, Jah Army Entertainment Division va oferi un eveniment special pentru publicul timisorean. La aceasta editie Burn Babylon am pregatit selectii din cele mai bune piese reggae, nu-roots si dancehall, astfel incat toata lumea sa se simta bine si sa danseze pana dimineata.

Intrucat publicul face o mare parte din spectacol, toti iubitorii muzicii de origine jamaicana sunt invitati sa ia parte la acest eveniment, sa simta vibe-ul muzicii si sa se lase in voia ritmurilor de reggae. Cealalta parte a spectacolului este asigurata de catre un line-up format din Raizah , Chesarion si Zuza Boyz, iar pentru ca show-ul sa fie total, intregul eveniment il va avea ca host pe Butch M, care se va asigura ca toti ce iau parte la acesta sa fie o singura suflare. Astfel vom avea toate ingredientele pentru o seara de neuitat, o seara in care vom striga cu totii impreuna “Burn Babylon”, o seara in care muzica va fi cea ce va reduce Babilonul la tacere.

Acestea fiind spuse, va asteptam in Timisoara pe data de 11 aprilie, in club Wave sa dansam impreuna si sa uitam de problemele aduse de viata de zi cu zi. Evenimentul va incepe in jurul orelor 22, iar intrarea va fi 20 Ron. Aceasta editie a Burn Babylon a fost organizata cu ajutorul Ol’dirty staff.

Sursa Si Detalii:

Leave a reply (we review all comments)