Suie Paparude – Cea mai buna zi

Suie Paparude – Cea mai buna zi

Un nou videoclip f fain de la Suie.

Despre cum a fost la filmari gasiti pe freshgoodminimal

49 thoughts on “Suie Paparude – Cea mai buna zi”

 1. desi e ceva nou fata de ceea ce ne-a obisnuit pana acum Suie, piesa asta e una din cele mai bune .doar daca esti un om inchis ,fixsist si suparat pe viata nu-ti dai seama de asta! fara suparare: fiti mai relaxati, oameni buni! TRAIASCA SUIE!

 2. sa fie tot o paparuda?

  A mai fost cineva la un concert Suie anul asta? Ceva careva? Dementa! Si niste oameni care baga in transa muzicala cateva sute de oameni pe concert nu merita decat respect! Piese noi foarte tari! Respect pentru public…asa cam de vreo 16 ani de la Suie. Eu asta simt! Cea mai buna zi…. piesa atipica pentru ei. Nu ma sparge, ca alte piese noi (children and robots, take control etc), dar da o stare de bine. E vesela si de mult nu am mai simtit starea asta de la o piesa. Dar poate romanii astia tari sunt prea gri pentru o piesa vesela si un clip solar cu iarba verde si lume care rade.

 3. genial! Cea mai misto piesa rock romaneasca de multa vreme.Culmea ! de la o trupa de muzica electronica.Tan – ta – naaaaa.

 4. Foarte frumoasa piesa, comerciala, simpla, o da la tv o da la radio.. visul orcarui artist de muzica usoara!

  Suie nu mai este Suie.. acu sunt doar paparude!

 5. bucataria aromaneasca

  Ma sparge.Melancolic-optimist intr-o tara gri de slab vascularizati.Bun si site-ul.Stie careva cine l-a facut ?

 6. bucataria romaneasca

  Videoclipul e foarte bun (jocul cu camera in special). Cred ca e mult mai creativ ca piesa care suna ca Friday i’m in love. Nu stiu daca genul asta de remarci mai au sens in ghiveciul postmodernist de toate zilele, sau daca mai aude cineva piesa originala de pe fundal, dar doamne ajuta!

 7. inca o zi frumoasa cu salam la masa. infanitilism si candoare de pionier. poate ca Shiuie e bine sa aplece urechea la Happy Mondays sau / si Ladyhawke 🙂 daca nu s-a infundat !

 8. Excelent clip excelenta piesa new orderish styleee dar cu personalitate.FFF misto si pe inima, se muleaza.F misto Bean integrat in clip desi nu e vocea lui, are prim plan si leaga cadrele.
  Un 2009 classic atat ca muzica cat si ca spot.

 9. da’ a zis bingo ceva de piesa ca nu ii da o stare de bine in zona genitala? sau asemenea sentimente iti trezesc piesele hi-q?

 10. da…chiar ca hi-q style versurile…
  si piesa e genul hit comercial care merge cand esti in masina…pe autostrada…in drum spre mare… cu inca 4 prieteni 🙂

  Eu asteptam mai multe de la bean.

 11. e dragut videoclipul, e simpatica melodia, dar come on, de la suie? adica…. ascultati si voi albumul ala veeeechi de tot “urban” pe numele lui mic si puneti piesa asta langa. tot va place?

 12. Multumim frumos pentru aprecieri. Pace Adi, Pace Silviu!

  Pentru Bingo aka 3 comenturi mai sus: Prietene, cred ca ai gresit feeder-ul:)

  Piesa e menita sa dea o stare de bine generala/
  Nu o stare de bine in zona genitala

 13. Misto piesa.Versurile…huh…cam banalute,da.Da’ merg cu piesa.Clipul misto iti da o stare de voie buna si cu piesa over all Suie baga iar material.hit ! miros eu.

 14. nope, si mie mi se pare extrem de gay. melodia este hiq gen, iar una dintre gagici e foarte urata si n-are absolut niciun fas. aia de-i in rochie rosie la inceput. dar probabil ca a fost cea mai buna zi pentru ea, saraca iar atunci sa ne bucuram ca a aparut si ea pe sticla. 🙂

 15. ba de calitatea evolutie tehnologice a videoclipului nu am de comentat. dar COME ON!! aveam asteptari mai mari de la suie in primul rand, de la bean si de la suie + bean…in fine, sper ca pe viitor sa se ridice la asteptari

 16. plin d voie buna 🙂
  bravo la suie.
  imi place mult cum l-au introdus p bean, mai ales ca nu era la suie, cand au inceput filmarile (din cate am inteles)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.