SKREAM la Fabrica

skream fabricaskream fabrica

Pe 24 aprilie, la Fabrica, Get Messy si Yazee vi-l aduc pe Skream, alaturi de TRG, Whiteroly si SKVJS.

Skream este Wunderkind-ul muzicii electronice contemporane. In 2005, nimeni nu era pregatit pentru momentul de turnura reprezentat de Midnight Request Line, anthem care a propulsat Dubstep-ul din sud-estul Londrei pana in cele mai indepartate scene muzicale din lume. Pentru multi, piesele lui Skream au constituit punctul de convertire la Dubstep. Make Me, Chestboxing, Filth, Simple City sunt numai cateva exemple de pe albumele sale intitulate Skreamizm, piese care arunca in aer orice dancefloor. In calitate de remixer, Skream a reinterpretat cu succes piese de la Zinc, Black Ghosts sau La Roux, ultima fiind una dintre preferatele recente ale publicului din Romania. Cu recenzii entuziaste si factor de cross-over ridicat, productiile Skream se regasesc in seturi ale unor DJ din scene diferite, ca Mr. Scruff, Villalobos, Freq Nasty, Diplo, Goldie. La numai 22 de ani, el continua sa surprinda prin inovatie si originalitate.

TRG este artistul roman cu cea mai impresionanta ascensiune in scena Dubstep internationala, coleg de label cu Skream, DJ si producator in demand. Piesele sale se difuzeaza frecvent pe BBC Radio 1 sau Kiss 100, si se regasesc pe compilatii ca Fabric Live, I Love Dubstep sau Steppas Delight. TRG se bucura de atentia unor DJ ca Laurent Garnier, Mary Anne Hobbs, Cold Cut, Freq Nasty, Modeselektor. Pe langa aparitii internationale la Sonar, Paris Techno Parade, Melt si majoritatea cluburilor de profil europene, TRG a remixat nume sonore ca Deekline, Tayo, Adam Freeland sau Moderat (Modeselektor+Apparat).

Whiteroly este unul dintre cei mai tineri si mai fresh DJ romani, care aduce un touch personal prin selectia sa de Dubstep si alte genuri de Bass music. Cu tot mai multe aparitii, de la Summer Break si TM BASE pana in Bucuresti, Whiteroly surprinde prin pasiunea si entuziasmul din mixurile sale. Pe 24 aprilie, Whiteroly vine sa confirme calitatea seturilor sale, care l-au adus alaturi de nume precum Al Haca, Fine Cut Bodies sau John B.

SKVJS este un proiect romanesc de arte vizuale care implica elemente programate sub jurisdictia unor principii artistice. Nascut acum 5 ani, proiectul SKVJS a performat in contextul majoritatii evenimentelor dance si non-dance din Romania. SKJVS inseamna originalitate, creativitate si impulsivitate. Influentele vin din fotografie, muzica electronica, design si cultura urbana (graffiti, desen abstract). SKVJS este o extensie profunda a ideii din spatele muzicii, exprimata prin elemente vizuale.

7 thoughts on “SKREAM la Fabrica”

  1. Roly is teh shizzle ma nizzle bizzle.
    BOO!
    FRONT ROW for:
    “It’s an incredible man. I travelled around the world but he did some stuff never seen by me”. Cee/ Al Haca.

Leave a reply (we review all comments)