Fabrica de Handmade

fabrica handmade breslo

Fabrica de Handmade

Vor expune 80 de artisti peste 2000 de produse! Pe langa partea traditionala a acestui eveniment, care implica vanzarea produselor expuse de artizani, am facut un program de workshop-uri si demonstratii live de handmade, la care vor putea participa vizitatorii. Toata ziua vor rula proiectii video cu tutoriale Breslo, va fi muzica, o sa avem prajituri si multe concursuri.

Duminica 05 Aprilie
@ Fabrica

Click pentru comunicatul integral:

FABRICA de HANDMADE Breslo – cel mai important eveniment al comunitatii artizanilor handmade din Romania!
Bucuresti – 23 martie 2009 Duminica 5 aprilie, in clubul fabrica (Str. 11 Iunie nr. 50), la ora 12 se deschid portile
FABRICII de HANDMADE Breslo. 80 de artisti locali vor expune peste 2.000 de produse handmade unicat. Diversitate, interactivitate si creativitate sunt cele trei atribute importante care definesc evenimentul.

In FABRICA de HANDMADE Breslo cumperi handmade dar poti sa iei parte si la procesul efectiv de creatie. Va fi amenajat un loc special unde 8 artisti vor prezenta in fiecare ora diferite tehnici personale de manufacturare a produselor. Bineinteles cei mai curosi si indrazneti vizitatori vor putea participa si, sub atenta indrumare a artistului, vor fabrica
singuri diverse produse.

Vizitatorii mai “creativi” isi pot masura simtul artistic prin participarea la maratonul de pictura, care va avea loc toata ziua, pe cele 3 mega panouri de pictura instalate in exterior. Va fi multa muzica, vor fi proiectii video cu tutoriale Breslo, prajituri si multe concursuri. Va exista o taxa la intrare, modica, de 10 LEI, dar bineinteles include o bautura de la bar.
Mai multe informatii exista pe www.fabricadehandmade.breslo.ro

3 thoughts on “Fabrica de Handmade”

  1. As dori sa particip si eu la acest eveniment in calitate de expozant . Ce ar trebui s fac ? As vrea sa iau legtura cu unul dintre organizatori. Astept raspuns la adresa de mail.

Leave a reply (we review all comments)