Disco Fever

 disco-fever

Ajunsa la a treia editie, auto-intitulata “cea mai glamour petrecere din Bucuresti” :), DISCO FEVER, va asteapta joia asta In Goblin, devenit si el pentru o seara cea mai disco locatie din acelasi Bucuresti. Voi trebuie sa veniti imbracati ca acum 30 de ani, cand pantalonii evazati si frezele afro faceau legea prin cluburi.

Nu e caterinca, vom avea cele mai mari hituri ale anilor ’70-’80 si niste bucati de referinta de la inceputul anilor ’90, multa distractie pe care suntem siguri ca nimeni nu vrea sa o rateze.

Recomandandu-va cateva site-uri de unde puteti inchiria diferite accesorii specifice acelor ani (si nu, nu este vorba de magazinul Cocor, care se odihneste in pace acum ), nu va mai spunem decat ca va asteptam in Goblin incepand cu ora 21:00. Intrarea este 10 lei, in care aveti inclus un shot.

Site-uri accesorii retro: http://www.carnavalfiesta.com, http://www.dilishop.ro, http://www.cadouritraznite.ro, http://www.costumatii.ro, http://www.jokeshop.ro, http://www.partyfactory.ro, http://www.cadourihaioase.ro

4 thoughts on “Disco Fever”

Leave a reply (we review all comments)