Se cauta nume pentru statiile de metrou

Metrorex isi doreste sa redenumeasca zece statii de metrou ale caror nume nu mai corespund realitatii (probabil) si se bazeaza pe ai lor clienti (noi, voi, calatorii) sa vina cu propuneri creative – initiativa foarte laudabila de altfel.

Asadar, daca aveti vreo idee despre cum ar trebui sa se cheme statiile Semănătoarea, Armata Poporului, Industriilor, Timpuri Noi, Apărătorii Patriei, IMGB, Depoul IMGB, Laromet, Linia de Centură sau Policolor aruncati cu un mail [da, un mail, n-au avut alta solutie tehnica mai buna in era web 2.0] la contact [at] metrorex [dot] ro pana vineri.

Facem un brainstorming?

via Andreea & EVZ

P.S. Daca tot s-au pus pe treaba si miros a transparenta le-as recomanda celor de la Metrorex un nou site care sa-i aduca inapoi in prezentul internetului [dar probabil ca au probleme mai mari decat asta]. Totusi, idei ar fi, ne putem inspira chiar de la omologul barcelonez care are un site foarte util ce-ti permite sa afli cel mai rapid mijloc de transport de la un punct la altul, ceea ce e chiar tare cand esti turist si habar n-ai pe unde sa o apuci. Nici metroul parizian nu sta mai prejos – site-ul Metrorex pare o gluma proasta pe langa ‘ceste doua exemple.

8 thoughts on “Se cauta nume pentru statiile de metrou”

  1. Pingback: Blog de liceu » Blog Archive » Preturi “mai normale” la metrou

  2. sigur n-a fost o pacaleala de 1 aprilie?

    daca-i pe bune, eu propun EBA si Dali.

    Si ma intreb de ce ar mai considera Pacii de actualitate, avand in vedere ca numele bulevardului s-a schimbat de mult in Iuliu Maniu.

  3. Semănătoarea, Armata Poporului, Industriilor, Timpuri Noi, Linia de Centură chiar nu le-as schimba numele. Imi plac.
    🙂

  4. si la bruxelles (care nu-i vreo mare capitala) exista un site al companiei locale de transport, unde poti (printre altele) spune unde te afli si unde vrei sa ajungi si ti se calculeaza imediat ce combinatii de mijloace de transport te duc in cel mai scurt timp la destinatie.

    dar pt asta e nevoie de vointa…

Leave a reply (we review all comments)