PHOENIX TELEVISION

phoenix tv

FUNDATIA PHOENIX anunta lansarea propriului post de televiziune – PHOENIX TELEVISION. Noul canal se afla in probe tehnice si va incepe sa emita in noaptea de marti spre miercuri, incepand cu ora 0:00:01. S-au semnat deja contracte cu cele mai importante retele de cablu. Profilul noului post TV va fi, evident, unul preponderent muzical. Postul de director artistic este ocupat de nimeni alta decat Paula Seling, cea mai importanta vedeta promovata de Fundatia Phoenix. In imagine Paula in fata sediului noii televiziuni, construit si amenajat cu o importanta investitie straina. Amanunte – in curand.

Tags:

11 thoughts on “PHOENIX TELEVISION”

  1. Lansarea oficiala se va face la miezul noptii printr-un concert extraordinar Cinematic Orchestra live at Ateneul Roman.
    Intrarea libera

  2. are fata arsa de blitz dar in geam nu se vede nimic….pacaleala de 1 aprilie….dar oricum inregistrarile de la concertele alea ar merita aratate — poate un dvd sau poate ceva stream…

  3. in direct si in efect

    asteptam in direct talkshow-ul cu vlad nanca, la concurenta cu domnii Dan (Capatos si Diaconescu)…. gen “dezvaluirile socante ale poneiului roz, nu ratati!”
    sunt dispus sa contribui la rating! :))

Leave a reply (we review all comments)