Cash and Carry la Paradis Garaj

  • by
paradis-garaj
paradis-garaj

PARADIS | OFF | SALE

Scoateti labele la soare!
Am salvat delfinul, am umplut cadita de plastic, am vulcanizat cauciucul si umflam piscina. Sa duduie frigiderele! Turnati nisipul aici, apa dincoace, puneti mana pe lopetica!

Primul Castel
Vrem sa ne topim, sa vina caldura, urlati cu noi! Calendarul e gresit, de ce doar 6 luni de vara? Reinventati umbrela si ora 25.

Al doilea Castel
Pregatiti-va de scuba, ochelarii de soare au frisoane in dulap, tricourile gem la inghesuiala, sandalele au pornit revolutia de sub pat, slipii consfatuiesc cu sutienul fostei, pregatiti playere-le! Lasati palariile de pai sa vina la noi!

Usual suspects are most welcome!
Incepand cu 4 aprilie, ParadisGaraj reia sirul de evenimente “Cash&Carry” in fiecare sambata si duminica. Am facut curat, am adus soare si am pus de ceai. Voi veniti cu debaralele, noi cu bunadispozitie. Din ce vindem, plecam la mare!

Targ in ParadisGaraj
Vino cu debaraua in spate si fa-ti banii de 1 Mai. ParadisGaraj va asteapta in fiecare week-end al lunii aprilie (confirmare prealabila), sambata si duminica intre 11.00 si 14.00. Daca ne place, mai stam.
contact: 0723.971.929, detalii la http://aerobix.blogspot.com

DIN GARAJE IN SINAXARE (“Am hranit ursi la NoulParadisGaraj”)
Ne cerem scuze pentru defectiunea tehnica. Nu a durat mult si ne-am dat seama ca iar am fost pacaliti de capital si de toate promisiunile ademenitoare ale luxului material. Iar ne-a pacalit plus-valoarea scarbavnica, reclama miseleasca, investitia desarta si pofta de inavutire grabnica. Si uite asa dupa ce ne-a lovit napasta, am inteles talcul povestii. Practic confortul sporit nu poate inlocui adevaratele valori spirituale. Ne-am dat seama ca nu avem nevoie de piata de arta. PARADISGARAJ trebuie sa se intoarca intr-o lume a necesitatilor primare si a micilor bucurii de fiecare zi, in underground – acolo unde se simte un pic mai acasa.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)