Brico Contest

brico

Brico Contest – o nouă idee originală, marca NexT

Pentru cea de-a treia ediţie a Festivalului Internaţional de Scurt şi Mediu Metraj NexT, care se va desfăşura în Bucureşti, în perioada 1 – 5 aprilie, la Cinema Scala şi Cinemateca Eforie, organizatorii au imaginat o nouă idee, menită să îi atragă pe toţi cei pasionaţi atât de NexT, cât şi de… bricolaj.

Brico Contest este un concurs de creaţie care îi vizează pe toţi cei cărora le place să măsoare, să deseneze, să taie, să lipească, să vopsească, să bată cuie şi, nu în ultimul rând, să fie în mijlocul atmosferei NexT! Tot ce le mai trebuie este o idee bună, care trebuie să stea la baza creaţiei unui obiect decorativ, funcţional, hand-made, uşor transportabil, care să nu ocupe un spaţiu mai mare de 1 mp şi care să conţină elemente din visual-ul NexT.

Cincisprezece proiecte din totalul celor propuse vor fi selecţionate şi vor primi o sumă de bani pentru realizare. Obiectele rezultate în final vor fi expuse pe întreaga durată a festivalului în foaierul cinematografului Scala, devenind parte a decorului NexT in această locaţie.
Pe 4 aprilie, în cadrul Galei de Închidere a festivalului va fi anunţat câştigătorul Brico Contest, ales în urma voturilor publicului NexT. Premiul constă într-o excursie de trei zile la Festivalul de Public Design de la Milano (18-26 aprilie), care include şi o acreditare la manifestările acestui eveniment de amploare.

Mai multe detalii despre desfăşurarea acestui nou proiect marca NexT vor fi disponibile pe www.nextproject.ro, la secţiunea Brico Contest, începând din data de 18 martie, ora 20.00 – momentul lansării noului site al festivalului.

Data limită de înscriere în acest concurs este 25 martie.

1 thought on “Brico Contest”

Leave a reply (we review all comments)