Benny Page

benny page

Irie Youth prezinta:

BENNY PAGE (London/UK)

Mighty Boogie (High Priority, Fiction Groove | Timisoara/RO)
JTR (Subdustrial | Sibiu/RO).

Visuals:
Saru (Malibu Police | Brasov/RO)
Máté (Malibu Police | Targu Mures/RO)
Spulberg (Usl.ro | Bucuresti/RO)

6 martie @ Fabrica

Pret bilet:
15 lei in avans in magazinul Rulez (str. Stirbei Voda, nr. 87A) (harta pe www.Rulez.ro )
25 lei la intrare

Irie Youth este o miscare de promovare a muzicii drum&bass, dar si a altor genuri muzicale precum breaks, dubstep, raggae/dub, garage, bassline sau electronica, iar in momentul de fata se afla la cea de-a 4-a petrecere.
Benny Page este unul dintre cei mai cunoscuti si apreciati dj si producatori de drum&bass din Anglia care, cooptat de Shy FX, a lansat productii sub labelul Digital Soundboy.
In 2008, artistul invitat de Irie Youth la Bucuresti, a castigat titlul de „Best Breaktrough DJ”, oferit de Drum & Bass Awards (http://www.drumandbassawards.co.uk).
Lista de hit-uri, printre care si „Turn down the lights” (https://www.youtube.com/watch?v=zUeXgSJqaoo), dovedesc potentialul artistului ca dj si producator de drum&bass.
Cariera lui Benny Page a inceput in 2002, atunci cand a lansat prima piesa, Chainsaws, sub labelul Cutterz Choice, din South London. In 2004 a intrat in atentia si playlistul lui John Peel de la Radio 1, cu piese precum: Sneaker Pimp si remixul la Aphrodite – Stalker. In urma intalnirii din 2006 cu Nicky Blackmarket si Dj Bailey, Benny Page a ajuns in comunitatea formata de Shy FX, Digital Soundboy.

2 thoughts on “Benny Page”

Leave a reply (we review all comments)