Thievery Corporation la BestFest 2009

Thievery Corporation la BestFest 2009

THIEVERY CORPORATION revine in Romania – la B’ESTFEST!

THIEVERY CORPORATION revine la Bucuresti, pentru un nou show exploziv, de data aceasta la B’ESTFEST!

Celebra trupa americana care in noiembrie anul trecut zguduia Sala Palatului cu de „doua ori mai mult sub-bass decat intr-un concert obisnuit”, va urca pe scena B’ESTFEST pe 1 iulie, in „Ziua Zero”, alaturi de The Killers si Patrice. Entuziasmati de reactia publicului roman, membrii trupei si-au respectat promisiunea de a reveni la Bucuresti, pregatind pentru 2009 un show cel putin la fel de electrizant.

Cu o muzica electronica abstracta, instrumentala, al carei sound poate fi incadrat undeva intre trip-hop si acid jazz, duo-ul THIEVERY CORPORATION ( Rob Garza si Eric Hilton ) s-a impus rapid pe scena de profil, reusind sa atraga atentia nu doar prin originalitatea stilului muzical si a show-urilor spectaculoase, ci si datorita versurilor cu puternica incarcatura sociala sau politica.

De-a lungul carierei, THIEVERY CORPORATION si-a trecut in CV 5 albume, 5 compilatii, 16 single-uri, precum si piese incluse pe coloanele sonore ale filmelor Garden State si Vanilla Sky. Pe langa activitatea muzicala, Rob si Eric se implica in mod constant in campanii sociale menite sa atraga atentia asupra pericolului pe care foamea il reprezinta la nivel global, fiind militanti activi in cadrul organizatiei World Food Program, alaturi de celebra actrita Drew Barrymore, fotbalistul brazilian Kaká, atletul Paul Tergat si fostul vice-presedinte al Statelor Unite, George McGovern.

Dupa ce au facut sa vibreze la unison zeci de mii de oameni in cadrul unor festivaluri precum Coachella, Werchter sau Good Vibrations, Thievery Corporation revine in fata publicului roman in formula “completa”, in „Ziua Zero” de B’ESTFEST.

Biletele pentru “Ziua Zero”, cele pentru AFTERSHOCK, biletele de o zi, precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie sunt disponibile atat online, pe www.myticket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta. B’ESTFEST va avea loc in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, lista artistilor confirmati pana in prezent, precum si mai multe informatii despre festival fiind disponibile pe site-ul www.bestfest.ro.

3 thoughts on “Thievery Corporation la BestFest 2009”

  1. Pingback: BestFest 2009 - 1 iulie - Ziua 0 | Feeder

Leave a reply (we review all comments)