THE KLAXONS la BestFest 2009

THE KLAXONS la BestFest 2009

THE KLAXONS pentru prima data in Romania – la B’ESTFEST!

Confirmarile pentru cea de-a treia editie B’ESTFEST continua cu un nou nume: THE KLAXONS canta anul acesta pentru prima data la Bucuresti!

Celebra trupa britanica se alatura astfel celor de la Orbital, Franz Ferdinand si The Faint in line-up-ul celei de a doua zile de festival, pe 3 iulie.

B’ESTFEST va avea loc in perioada 1-5 iulie, la Romexpo, lista artistilor confirmati pana in prezent, precum si mai multe informatii despre festival fiind disponibile pe site-ul www.bestfest.ro.

The Klaxons si-a inceput cariera in 2005, la Londra, in doar doi ani devenind una dintre cele mai apreciate trupe de brit indie – dance punk de pe scena muzicala internationala. Primul material discografic, „Myths of the Near Future”, a fost lansat in ianuarie 2007, intrand direct pe locul 2 in clasamentul din UK. In acelasi an, trupa a fost recompensata cu numeroare premii, printre care unul pentru „Cel mai bun grup” din partea revistei NME si un Mercury Music Prize pentru „Myths of the Near Future”.

Succesul trupei a continuat si in 2008, albumul lor de debut aducandu-le un nou premiu NME, la categoria „Best Album”, single-ul „Golden Skans” fiind considerat drept cea mai buna piesa internationala in cadrul NME Awards SUA. Aceeasi piesa a reprezentat si subiectul unei colaborari surprinzatoare dintre Rihanna si The Klaxons, care pentru gala Brit Awards din 2008 au pregatit un mix inedit al pieselor „Umbrella” si „Golden Skans”, show-ul bucurandu-se de un real succes in randul publicului.

Dupa ce au sustinut concerte pe scena unora dintre cele mai cunoscute festivaluri internationale, precum Glastonbury, Benicassim, Werchter, Coachella, T in the Park sau Oxegen, The Klaxons vor ajunge in vara lui 2009 si la Bucuresti, pentru un show live de senzatie in cadrul B’ESTFEST!

Biletele pentru “Ziua Zero”, cele pentru AFTERSHOCK, biletele de o zi, precum si abonamentele pentru 2, 3 si 4 iulie sunt disponibile atat online, pe www.myticket.ro, cat si in reteaua magazinelor Diverta.

10 thoughts on “THE KLAXONS la BestFest 2009”

  1. Asta se cam face festival de electro-indie, pop rock and stuff.. O cer cifrele, stiu… dar totusi.. putin mai multa varietate nu ar fi rea.

Leave a reply (we review all comments)