Madonna: rezerva de bilete Gazon A pentru perioada de pre-sale s-a suplimentat!

Luni, 23 februarie, a inceput perioada de pre-sale pentru biletele la concertul Madonna, perioada ce se va intinde pana la data de 2 martie, ora 10.00. In aceasta saptamana, doar clientii Vodafone Romania pot achizitiona bilete de pe site-ul MyTicket.ro, pe baza codului unic obtinut dupa trimiterea unui SMS la 4545. Conform solicitarilor managementului artistei, numarul de bilete disponibil in perioada de pre-sale este limitat si proportional in toate categoriile de locuri.

Dupa prima zi de pre-sale, cele mai dorite bilete s-au dovedit a fi cele din Gazon A, care s-au si epuizat cel mai repede! Managementul artistei a aprobat insa suplimentarea numarului de bilete din aceasta zona pentru perioada de pre-sale, acestea fiind disponibile pe MyTicket.ro incepand cu ora 13.00 (24 februarie). Fanii Madonna vor putea achizitiona bilete in toate categoriile si dupa perioada de pre-sale, din 3 martie, cand acestea vor fi puse in vanzare pe MyTicket.ro si in magazinele Diverta.

Site-ul MyTicket.ro s-a dovedit bine pregatit sa primeasca fanii Madonna, fiind programat pentru a face fata la un numar de aproximativ 25.000 de vizitatori pe ora. Suprasolicitarea site-urilor de ticketing a devenit deja o “obisnuita” pentru concertele Madonna, cele mai recente experiente de acest gen fiind cele pentru spectacolele din Sofia si de la Werchter, cand site-urile au fost blocate pentru o buna perioada de timp din cauza numeroaselor solicitari. In doar 12 ore, peste 70.000 de vizitatori unici au intrat pe MyTicket.ro pentru a se informa sau pentru a-si comanda bilete, sistemul facand cu brio fata numarului mare de fani Madonna ce au vizitat aproximativ 5.000.000 de pagini. Pentru urmatoarele sase zile, pana pe 2 martie, clientii Vodafone Romania vor putea achizitiona bilete in toate zonele, in limita disponibilitatii.

Madonna va concerta in Parcul Izvor din Bucuresti pe data de 26 august 2009, spectacolul fiind inclus in cadrul turneului Sticky & Sweet Tour. Oferit de Vodafone, evenimentul face parte din seria concertelor Vodafone Best Music, fiind promovat de Live Nation si organizat de Emagic.

Incepand cu 3 martie 2009, bilete din toate categoriile vor fi disponibile publicului larg, online pe MyTicket.ro si in reteaua Diverta, la pretul de 120, 160, 600, si respectiv 800 lei, cele VIP. Pachetele Gold, ce includ un bilet VIP intr-o zona premium, acces in Zona si Cortul VIP, precum si alte beneficii, pot fi achizitionate doar de pe MyTicket.ro, la pretul de 2250 lei.

1 thought on “Madonna: rezerva de bilete Gazon A pentru perioada de pre-sale s-a suplimentat!”

  1. Am 4 bilete pentru Concertul Madonna Din Bucuresti 26 August, din motive personale nu mai pot merge, biletele sunt la Gazon A langa scena, pretul este de 160 lei ( pretul oficial) As vrea sa le dau pe toate cele 4 unei singure persoane daca se paote, multumesc! 072 31 56 691

Leave a reply (we review all comments)