Tes la Rok

tes la rok fabrica

IT’S A DUBSTEP NIGHT
21 FEBRUARIE 2009 | orele 22.00
CLUB FABRICA | str. 11 Iunie nr. 50

Round The World Girls, aparuta in 2007, este cu siguranta una dintre cele mai populare piese ale curentului Dubstep, iar autorul ei, Tes La Rok, unul dintre cei mai in voga producatori si DJ ai momentului.

De la legendarul DMZ din Brixton pana in Munchen, Timisoara si Melbourne, Tes La Rok aduce sound-ul sau inimitabil, in care frecventele joase sustin un mix cu puternice accente dubwise dar si roots, ska, broken beats si techno.

Discografia sa este impresionanta, contribuind cu piese la compilatii de renume ca Steppas Delight, Dubstep Allstar 5, Evangeline (by Mary Anne Hobbs) sau Mixmag’s 25 years anniversary mix (mixat de Laurent Garnier).

Sambata, 21 februarie, pentru a doua oara in Romania, Get Messy si Yazee.ro vi-l prezinta pe Tes La Rok, alaturi de TRG (Tempa), Acqzuel (Cluj) si Tony013R (Dubstep.ro).

TES LA ROK
ARGON / NOPPA – FINLANDA
http://www.myspace.com/teslarok

TRG
TEMPA / GET MESSY – RO
http://www.myspace.com/trgproductions

ACQZUEL
CLUJ – RO
http://www.myspace.com/acqzuel

TONY031R
DUBSTEP.RO – RO

18 thoughts on “Tes la Rok”

  1. Vorbeam serios, chiar m-as bucura. Cred ca pierzi foarte mult si ar fi misto daca ti-ai mai deschide un pic orizontul. Suna hippy dar asta e. Daca nu, nici o problema, dar ai tinut sa se stie ce parere ai, iar eu am tinut sa se stie ce parere am eu. Succes 😉

  2. The difference between critics and audiences is that one is a group of humans and one is not!

    Sambata 21 FEB – DUBSTEP NIGHT!!! – be there for the music!

Leave a reply (we review all comments)