Mitingul Breslei Creative

the-ark

Data: sambata, 21 februarie 2009
Locatie: The Ark – bursa marfurilor creative, Calea Rahovei 196 A, Bucuresti

Pentru formularul de inregistrare si programul intalnirii contactati coordonatoarea proiectului Marilena Stanciu la marilena.stanciu@cultura.ro pana la 15 februarie 2009.

Ministrul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National Theodor Paleologu invita ONGurile culturale, operatorii culturali independenti si industriile creative la o intalnire de lucru dedicata identificarii unor solutii creative si constructive prin intermediul discutiilor, a networking-ului, a schimbului de informatii si know-how acumulat de breasla creativa.

Intrucat valorificarea patrimoniului cultural si dezvoltarea industriilor creative sunt doua dintre prioritatile de actiune ale MCCPN, aceasta intalnire reprezinta un pas important catre recunoasterea contributiei culturii la dezvoltarea durabila a societatii, dintr-o perspectiva spirituala si economica deopotriva.

Grupurile in care se vor cauta solutii pentru viitoare politici publice si modificari legislative sunt:

  • Arte: arte vizuale, artele spectacolului, evenimente culturale
  • Patrimoniu material si imaterial
  • Media si entertainment: film, sectorul audio-vizual, literatura si journalism
  • Servicii si intreprinderi creative: design, arhitectura, gaming, advertising

1 thought on “Mitingul Breslei Creative”

  1. Exista deja un blog pentru a aduna idei si a stimula dezbaterile inainte si dupa acesta intalnire: http://www.sectorulcultural.info/

    Care este rolul si contributia culturii la dezvoltarea societatii romanesti? Care sunt prioritatile sectorului cultural dupa parerea ta?

    E un blog multiautor – contributia ta e necesara si apreciata :).

    Rarita

Leave a reply (we review all comments)