Burn Babylon 5

  • by

Burn Babylon 5 in Goblin

Burn Babylon a ajuns la episodul al 5-lea. De aceasta data ne intoarcem intr-o formatie mai puternica si mai determinata sa va ofere o seara plina de distractie in compania muzicii reggae. Captain Morgan a venit sa va ofere bautura gratis, clubul Goblin ofera locatia potrivita pentru o atmosfera calda, artistii ofera muzica buna pana dimineata, iar Jah Army are grija ca totul sa fie in regula si toata lumea sa se simta bine. Pe 19 februarie, ne vom vedea dansand la un nou eveniment reggae in clubul Goblin (situat pe Smardan nr 30, in centrul istoric).

De aceasta data avem un line-up format din artisti ce vor acoperi cea mai mare parte a muzicii reggae moderne. Vom avea totul de la roots (la inceputul serii), pana la dancehall. Zuza Boyz, Raizah si Roots B. se vor asigura ca toata lumea sa danseze pana dimineata pe ritmuri de reggae. Si pentru ca atmosfera sa se incinga, fiecare dintre cei ce vin vor primi un Captain And Cola GRATIS.

Va asteptam pe toti pe 19 Februarie in Goblin sa uitati de gijile cotidiene si sa va simtiti bine impreuna cu noi la un nou Burn Babylon. Pretul biletului de intrare va fi in valoare de 15 lei (un Captain and Cola inclus), ora inceperii evenimentului este 21.00.

Detalii: http://ro.jah-army.net/burn-babylon-5

Leave a reply (we review all comments)