Pista de biciclete din Vama Veche. Imagini noi.

pista biciclete vama vechepista biciclete vama vechepista biciclete vama veche

Raluca (de la Expirat) ne-a trimis niste imagini recente cu construirea pistei de biciclete din Vama Veche.

Mai multe imagini si informatii in postul anterior: Asfalt in Vama Veche

UPDATE: http://www.hotnews.ro/stiri-esential-5510305-video-terasele-plaja-din-vama-veche-sunt-demolate.htm

11 thoughts on “Pista de biciclete din Vama Veche. Imagini noi.”

  1. nu mai veniti in vama …ce bine poate asa se vor intoarce acei oameni normali care veneau aici sa se bucure de liniste si de frumusetea speciala din acest loc .poate se vor intoarce cind vor auzi ca nu mai vin toti betivii si nebunii in vama .noi nu va vom regreta fiti siguri de asta numai sa plecati cu adevarat cit mai departe de noi .

  2. o sa dea cineva cu matura pe pista aia…….? sau or sa deverseze continutul la vidanje sa o curetze :DDDD

  3. ar merita sa ne adunam cu totii cu tarnacoape si sa spargem in ritm de ac dc “highway to hell” tot asfaltul ala nenorocit……ce minti bolnave…….se vede ca pitipoanca de udrea (as fi scris cu litere si mai mici !!!) a avut ura pe cei din vama si pe stilul lor de viatza…….si ce daca ne lingeau cainii pe fatza? acu sa o pupe in cur toti biciclistii care vor “bicicleta” pe acolo……cretina naibii !!!!!……cred ca va fi singura care va merge pe pista ei de tot rahatul……vama va fi pustie…….ce ne facem fratilor???????? !!!!!!!!!!!!!
    tot nisipul, toata plaja si visele noastre, sunt in ciment acum !!!! ce trist……fotografiile din vama cu stufful…..vor fi doar amintiri…..rusine !!!!!
    udrea- o fufa biciclista…….intrati-ar bicicleta aia in cur !!! am vazut la tv…..habar nu are sa mearga pe bicicleta…..cretina !

  4. pe principiul prost sa fi, noroc ca esti..iata cum se distruge ce era distrus deja in vama…si iata cum vom emigra in alte parti. Eu nu…copilaria mea la mare inseamna 2 mai si vama veche. Dar fac pariu ca urmatoarea “vama-veche” va fi la 23 August..sau de ce nu in sulina sau sf. Gheorge. Multumiri anticipate autoritatilor comunei Limanu care se uita la stele in loc sa-si vada pamantul de sub picioare.
    P.S. daca tot nu ne-au luat gatul jetskiurile din 2 mai, macar sa ne calce baietii cu avgeurile. Haos

  5. avem cap…la ce ne mai trebe minte :)):)):)))
    nimeni nu va face nici un protesc ..si osa ne manifestam ca un roman tipic: ” facem haz de necaz”…:):)):)

  6. da, e pe bune faza cu daramatul barurilor. tot ce era intre stuff si corsaru nu mai exista. expirat, shire, shrooms…la revedre. primarul nu-i mai vrea in vama. tot ce ramane in vama e stufful, spice, el comandante, tequila. ce ziceti de asta? ce parere aveti?

  7. AAAA, stiu! Toata lumea tace bla bla, si VAI,SHOC la vara! ” dar vai, uite aceasta pista de biciclete pe plaja!!! ” Oricum si vama murise… dar poate o sa faca o pista de biciclete din vama pana in 2 mai asa.

Leave a reply (we review all comments)