RUBIK

rubik hydra

Joi 12 feb ora 20.00
Hydra Lit Nights prezintă
535 de pagini/29 de autori/o carte/un DVD
RUBIK
– un roman colectiv care s-a năcut în liftul de la TNB –
o parte din autori citesc o parte din roman
LIVE, NO PLAYBACK!
After party: Hai Karate
Bully & Giuser
ora 23.00
@ Expirat Club

7 thoughts on “RUBIK”

  1. hei, imi pare rau ca am pierdut firul povestirii. Revin. Normal ca vrem sa ne spuna altii punctual ce nu a iesit bine. Am vazut si noi ce trebuie schimbat/ajustat, dar tehnicile de feedback sunt deja o modalitate traditionala de a masura calitatea unui eveniment, produs etc si au tocmai avantajul ca-ti ofera un punct de vedere din afara, deci obiectiv. Iar ceea ce propunem noi nu e perfectiune, e o platforma deschisa de dialog.
    Oricum, ca sa te mai relaxezi iti propun sa urmaresti primele concerte ever ale lui David Bowie, Rolling Stones sau ale cui vrei tu si o sa vezi ca erau evident mult mai stangace decat ceea ce trupa sau artistul respectiv face acum. everything counts in small amounts. pam-pam

  2. Suna a scuza ce zici…
    Si atunci Hydra chiar nu se descurca, si-i lipsec cateva capete!
    Ce naiba!

    Aveti o lista de mailuri de la intrare!
    Ask anybody!

    Si decat sa incercati sa VA si sa MA convingeti ca a fot “supebine”, cand constientizati ca n-a iesit deloc bine, mai bine acceptati ideea ca n-au venit “idioti” acolo si spuneti:

    “DA, stim ca n-a iesit bine, promitem sa imbunatatim!”

    Daca e cazul sa va zic eu ce n-a iesit bine…atunci e mai grav!

  3. Io zic ca a fost superbine pentru un eveniment in care niste tipi au venit sa vorbeasca pe GRATIS. Daca vrei altfel de abordare – pregateste cateva sute de euro si vei primi aceeasi informatie dar mult mai bine ambalata. Asa ca… multumim HS!

  4. Haios !
    Daca ai fost la Revival of the Fittest poate ca ai fi fost si tu profund dezamagit!

    Si nu e o dezbatere in cadrul careia sa argumentez, sincer … nu cred ca este necesar!

    In alta ordine de idei, Revival se prezenta ca fiind CEVA, si cand colo a fost doar o incercare naiva de a… uite vezi…nici acum nu stiu ce a fost AIA.

    Daca tot te apuci sa faci ceva e bine sa o faci de la inceput bine, ca tot erau chemati profesionisti..nu amatori…dar asta e stilul romanului…mai tragem..mai impingem…poate da Doamne si nu se vede ca e lipita cu SCOCI!

    Si sunt optimist in ceea ce priveste viitoarele “emisiuni” organizate de Hydra,am mai zis, si astept cumnite sa le iasa ceva bun!

    ” si vezi…nu sunt trist…nici gaunos…nu am nici un izvor de rezistenta critica…pretentii am…da’ nu ti le zic, si sper sa cresti si sa-ti gasesti locul”

    Keep it to yourself dude! :))

  5. ma-ntreb de unde izvoraste genul asta de rezistenta critica fara pretentii de obiectivitate. Opinismul asta salbatic, unilateral, neargumentat face foarte mult rau oricarei initiatve, in loc sa o ajute sa isi gaseasca locul si sa creasca. Ma-ntristeaza teribil atitudinea asta gaunoasa si-as vrea sa stim cu totii mai bine de-atat.

  6. salut, da-mi te rog un mail la hydrasociety@gmail.com cu feedback punctual. chiar ne propunem ca de fiecare data sa facem lucrurile mai bine si sunt sigura ca parerea ta ne-ar putea ajuta. sau trimite-ne adresa ta si-ti scriem. merci, rucsandra

  7. Bai ..bai…sa fim seriosi!
    Ultima “chestie” facuta de “capetele” de la hydra a fost…si inca e…un dezastru (ca sa nu zic mai mult)

    Lipsa de profesionalism__frecat picior de lemn__balbaieli__lipsa de organizare!

    Eu astept sa zica unu ceva bun organizat de hydra..si de “capetele” lor…ca sa mai particip si eu..la vreo “emisiune” de’a lor!

Leave a reply (we review all comments)