Esquire face bine la cap

9 thoughts on “Esquire face bine la cap”

  1. cred ca putem mai multa reclama in comentarii. cred ca putem si reclame mai proaste decat cele pentru detergenti. esquire, si pentru romanul prost.

  2. uau.
    de cand am inceput sa citesc comentariile astea mi-am dat seama ca au cu totul si cu totul ceva special. bravo baieti!! nu sunt doar niste comentarii pe care sa le cumperi. imi plac, sunt de calitate.

    +

    un spot jenant, fara subtilitate, fara nimic. adica luam un cap mic, ii dam sa citeasca esquire si capul se face mai mare, pana cand ajunge la normal. adica o revista pt capete subdezvoltate care vor sa fie si ele average.

  3. salut!
    am fost foarte placut surprins dupa ce am vazut acest spot esquire! bravo baieti!!
    de cand am inceput sa citesc revista asta mi-am dat seama ca are cu totul si cu totul ceva special. nu este doar o revista pe care sa o cuperi si sa “citesti” poze! imi place, este de calitate!
    si intradevar, “esquire face bine la cap”, sau mai bine zis “face bine la inteligenta”, pentru ca multi romani ar avea nevoie…

    Succese

  4. din intamplare lucrez in trustul din care faca parte si esquire. sincer mi se pare una dintre cele mai bune reviste de pe piata actuala, ai si cultura si moda si fun si tot ce vrei. jurnalismul narativ rules 😉

Leave a reply (we review all comments)