3RROR

  • by

3rror

Lansare 3RROR, prima colectie creata de Dinu Bodiciu, joi, 15 ianuarie 2009 pe inserat (incepand cu ora 18.00) la Idelier Concept Store, Bd. Lascar Catargiu nr. 1

“…3RROR nu este o greseala produsa involuntar sau o Imperfectiune infiltrata in procesul creativ…3RROR este o greseala intentionata si o stangacie voita, cautata si gandita. 3RROR apare acolo unde riscul linearitaţii si banalitaţii devine iminent. 3RROR fuge de monotonie si predictibilitate si aluneca in diversitate si surpriza, dar fara sa cada in excentric. Produsul Error constientizeaza aparitia inevitabila a erorii si o valorifica”

Gentile reprezinta cea dintai manifestare 3RROR. Create de dragul ideii – imaginii in detrimentul scopului utilitar, gentile 3RROR se disting atat de mult in cadrul tinutei incat devin accesoriul principal, punctul de fuga al perceptiei. Geanta este astfel un embrion de la care creatorul (posesorul) porneste constructia intregului organism. Geanta 3RROR confera lejeritate prin cusatura si imbinarea intentionat expusa in unele cazuri, a modului de finisare, a materialelor care devin imbietoare la atingere.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)