Ultima sansa pentru un bilet la Sting

poster-sting

Sting va concerta pe 10 februarie la Sala Palatului din Bucuresti, spectacolul fiind inclus in turneul de promovare a celui mai recent album al sau, „Songs from the Labyrinth”. Desi biletele s-au epuizat deja, spectacolul fiind sold-out, cei care nu au reusit sa isi cumpere bilet mai au inca o sansa: Enel, sponsorul oficial al acestui eveniment va lansa incepand de azi, 15 ianuarie, concursul „Cea mai buna muzica in ritmul tau”, castigatorii fiind premiati cu invitatii la concertul Sting!

Concursul este adresat exclusiv clientilor Enel si se va desfasura in perioada 15 ianuarie – 5 februarie, prin serviciul telefonic gratuit al Enel, Telecitire – 0800 07 08 09, castigatorii avand astfel sansa de a intra in posesia unuia dintre ultimele 100 locuri ramase disponibile la concertul artistului britanic. Mai multe informatii si regulamentul concursului vor fi disponibile pe site-ul www.enel.ro incepand din 15 ianuarie, lista completa a castigatorilor urmand a fi publicata pe 7 februarie pe aceeasi pagina de Internet precum si in presa nationala.

5 thoughts on “Ultima sansa pentru un bilet la Sting”

  1. Maaare tzeapa… nu gasesc niciun link la niciun Sting pe http://www.enel.ro...
    Penibilut, mai ales ca e plin orasul de afise care anunta mega-sansa la unul dintre ultimele bilete (si oricum e un pic aiurea ce s-a intamplat cu biletele de la bun inceput…).
    Super organizare, oricum…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.