Schiuri ARMADA

armada-schiuri

Armada – schiul cult al noii generaţii, Armada – brandul-icon care a reinventat modul de a practica un sport pe care mulţi îl credeau strivit de forţa dezlănţuită a snowbordului, este prezent din această iarnă pe pârtiile din România.

Detalii pe armadaskis.ro

În urma cu şase ani, visul unor tineri si foarte talentaţi schiori prindea viata – se năştea Armada, un schi conceput de schiori, pentru schiori. Sloganul “what skiing will become” s-a transformat treptat din promisiune în realitate: inovaţiile tehnologice propuse de Armada de-a lungul timpului au fost adoptate de întreaga industrie.

Noua atitudine – e mai important cum ajungi jos, şi nu în cat timp – a schimbat radical modul în care este privit un schi. Zeci de mii de puşti au iesit de pe pârtii si au cucerit întreg munetele: s-a născut bucuria de a schia, s-a născut o nouă generatie – ski 2.0 in cele mai subtile detalii.

Acum artişti celebri sunt responsabili pentru aspectul exterior al unui produs pâna ieri banal. Schiurile Armada sunt obiecte de artă, sunt colecţionate, admirate, adulate.

Începând din această iarnă, brandul Armada este prezent pe piaţa româneasca in magazine din Bucureşti, Braşov, Cluj Napoca si Baia Mare. De asemenea, produsele sunt disponibile şi prin comandă pe siteul armadaskis.ro.

5 thoughts on “Schiuri ARMADA”

  1. este tare dragut ca se gasesc si la noi, ne bucuram ca inca ninge in romania, dar mie mi-e din ce in ce mai greu sa ajung sa skiez aici si din ce in ce mai usor sa ajung in bulgaria sau serbia (a se vedea gondola din sinaia facuta aiurea…drumurile blocate, parcarile neincapatoare, lipsa variantelor de acces la partie, preturile nesimtite pentru nimic si toate astea printre turme de bizoni)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.