PEPSI logo nou


pepsi-new-logo-bottlespepsi-new-logopepsi-new-logo-2009

Se pare ca PEPSI are un nou logo. Primit de majoritatea cu scepticism. Voi ce parere aveti?

Din cate inteleg schimbarea s-a facut doar in USA.

pepsi-new-canspepsi-newpepsi-diet-new-logopepsi-can-newpepsi-new-logo-site-2009pepsi-new-logo-sitenew-logo-pepsi
pepsi-old-logospepsi-logo-nou

pepsi-cola la romani inainte de ’89

16 thoughts on “PEPSI logo nou”

  1. Pingback: Pepsi cu noul logo in magazine | Feeder

  2. Fratilor, vede vreunul dintre voi in logo un cap in profil cu o basca cu cozoroc asezata un pic cash? Eu vad, si am mai convertit doi prieteni la viziunea mea (dupa multe lamuriri si suciri de monitoare :D). Nu e rea ideea, umanizeaz[ brandul si de alea.

    Pe de alta parte, de ce modifica logo-ul in f de tipul de pepsi? Mai ales in cazul unei forme grafice noi, nu-i vad rostul. Doar ambalajul e suficient de diferit, doar nu cred ei ca in f de cat de mare e pata rosie oamenii o sa isi dea seama ce fel de pepsi beau. uatevar.

  3. Pingback: Denisa Design » Pepsi has a new logo

  4. mi s-a parut intotdeauna ca pepsi ar avea un logo outdated. chiar vorbeam aseara cu alt designer, care era de parere ca pepsi s-a ratat deoarece cola a mers pe culoarea rosu, iar produsele rosii s-ar vinde mult mai bine decat cele de orice alte culori. video-ul mi se pare cam tampit, in special piesa, insa noul logo pepsi pare mai ok, mai cu viata 🙂 in special fontul mi se pare chiar inspirat, slender deci oarecum versatil, mai jucaus.

  5. campanie subliminala pentru obama sau obama are un logo pentru un subliminala pentru pepsi sau au acelasi designer sau obama lucreaza pentru pepsi

    🙂

Leave a reply (we review all comments)