6 ani de 4Elemente.RO

4Elemente.ro a implinit 6 ani! Ocazie cu care a imbracat si un nou layout.

“La aniversarea a 6 ani de existenta 4Elemente.RO vine cu un nou format

Design dinamic, rubrici noi, motoare de cautare si feed-uri sunt doar cateva dintre noutatile pe care vi le ofera noua versiune 4Elemente.RO

4Elemente.RO a aparut in ianuarie 2003 din dorinta de a umple un gol existent in mecanismul de promovare a muzicii si culturii hip-hop. Astazi 4Elemente.RO a devenit un reper pentru iubitorii culturii hip hop din Romania.

In cei peste 6 ani de existenta au fost publicate sute de recenzii, zeci de interviuri si cronici ale celor mai importante evenimente cu caracter urban din Romania. Sa ne amintim doar cateva dintre nume grele ale hip hop-ului autohton care au aparut pe site-ul nostru: Bitza, Brugner, LDoc, Deliric1, Ombladon, MC Geamite Galigan aka Vexxatu Vexx, Gypsy Bogdan aka DJ Sleek, Zale, Grandmaster Caz, DJ Vadim, Kid Koala, Killa Kela, MC Trip … Nu au lipsit nici articolele despre graffiti: recenziile cartilor Grafitii. Arta strazii pe cinci continete, Grafitti Files interviuri cu grafferi din vechea garda precum Cage, Homeboy sau Radioe.

4Elemente.RO nu a fost dedicat in exclusivitate muzicii hip-hop. Sectiunea alternative vizeaza si genuri precum drum and bass, breakbeat, nu-jazz sau trip-hop. In aceasta sectiune i-am avut prezenti pe Alien Pimp, Suie Paparude, TRG, Addictive TV, Aphrodite, DJ Storm, c0p, Redeyes,

Din aceasta luna 4Elemente.RO va propune un design dinamic, in care a fost implementate functii absolut necesare oricarui site: un motor de cautare, abonare la newsletter sau feed-uri rss. Articolele noi vor fi insotite de stream-uri via youtube. O alta noutate este rubrica de stiri. Nu in ultimul rand noua versiune 4Elemente.RO acorda mai mare atentie spatiului publicitar.”

Tags:

1 thought on “6 ani de 4Elemente.RO”

Leave a reply (we review all comments)