Imagini noi din Grecia

grecia5grecia4grecia3grecia2grecia

Mai multe aici.

– via zoso

Tags:

26 thoughts on “Imagini noi din Grecia”

  1. Moartea baiatului de 15 ani e o chestie oribila si deja in mainile justitiei (nu ca la noi). Cum s-a zis si mai sus insa, e un pretext pentru tinerii eleni iubitori de anarhie si libertate fara scoala sa-si inchipuie ca schimba lumea, in folosul partidelor de stanga si extrema stanga, acum in opozitie. De suferit, sufera normalitatea. In 73 era dictatura militara, acum e democratie (atata cat se poate in era global village). Impotriva cui se rascoala? A capitalismului decadent. Viva la revolucion!

  2. modul in care prezinti fotografiile / stirea nu e ok.

    reiese ca stirea / imaginile sunt produsul zoso. in realitate ele apartin mai multor fotografi si agentii de presa. daca tot preiei fotografiile, atincu preia complet, respectand munca fotografilor si agentiilor, adica specifica autorul / agentia ca de ex: (REUTERS/John Kolesidis)

  3. Pentru gay tenzing, cel care nu stie cine e Plato:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Plato

    Presupun ca esti inca surghiunit de hormonii pubertatii….
    Oricum, nu rezolvam nimic stand pe blog-uri si nefacand nimic in lumea reala.
    Pentru ca in lumea reala suntem condusi de guverne, politicieni, s.a.m.d

    Ignoranta romanilor nu e o solutie pentru rezolvarea problemelor.
    Am putea sa invatam si noi de la greci ceva: sa actionam intr-o forma sau alta si sa nu ne lasam manipulati, terfeliti si mintiti de tot felul de Elene Udrea, Sorin Oprescu sau Iliescu.
    pace

  4. Pentru cine nu stie in Grecia studentii au drepturi foarte mari. Practic poti sa tarai facultatea 12 ani de zile fara sa fii exclus. Repetentia e aproape o regula.

  5. @post17
    e 16 de fapt pe boston.com, de unde vine pozele. io ziceam 5 de pe feeder. oricum, nu e important.
    as da un cinci beri cui ar putea sa-mi spuna la ce se gandeste hipista in secunda aia…
    misto si viralu la nike din poza 29.

  6. @post 14: hipioata e in poza 15, nu 5. parteneru ii culege flori din par si le arunca in calea violentelor stradale. este emotionant. ca in anii sasezeci. mai bine o sacrifica pe hipioata si le-o da la garda, sa le mai ia rau’ ala.

  7. suntem grasi cu toti !

    Pentru toti imbuibatii de aroganta si cu aere de superiori… cauzele protestelor sunt evidente si toate sunt cauza sistemului din care si noi, precum lumea intreaga, facem parte. Ok, sigur, sunt evidente daca vrei sa vezi asta, daca poti sa vezi lucrul asta. Daca tu esti un mic pitic semidoct care mai ai sun blog si poate cine stie ce post in vreo agentie, dar urmaresti Pro Tv si mai stiu eu ce kkt de Tv pe la noi, atunci cred ca iti e usor sa vii sa pui.. ANARHISTII ANARHISTII ! PUSTI CORDITI ! DISTRUG CA NEBUNII DEGEABA @ ( absolut, sunt sigur ca printre ei sunt si oameni care cauta numai violenta gratuita). Adevaratele cauze nu le vedeti din aceleasi motive pentru care nu vedem nici mizeria in care ne zbatem aici. Cei care ati mai umblat pe afara, si v-a placut ce ati vazut, v-ati intrebat de ce nu e si la noi asa ?
    Pai de ce.. ca de aia.. noi stam si scriem pe bloguri, comentam frumos… ne dam docti si frumosi.. dar suntem niste lasi cu toti. Si ne meritam soarta oricat de rea ar fi ea.
    Nu va obositi sa imi scrieti.. nu imi pasa de voi, asa cum nici voua nu va pasa de mine.
    ps: doar ca idee, din 1985 incoace au fost inregistate in grecia peste 16 incidente asemenatoare in care tineri cu varste cuprinse intre 15 si 30 de ani au fost omoarati de politie…. ultimul- “In December 2003 the 22years old Iraklis Maragakis is shot in the head by men of the Department of Police Operations Rethymnon, because the car was on along with two other youths not stopped for checking.”

  8. @post4
    era cumva retorica intrebarea mea. in dictionar, langa definitia “roman la revolutie, miscare de strada, gherila urbana, etc” apare poza lui baiatu ala. 😀
    ala e romanul.

  9. @post6
    Plato? Cine mortii lui e Plato?
    @post12
    omitem grav hipista din poza 5 din postul asta… parerea mea e ca si ea e capabila de bijuterii corale in spatiul privat. (plus ca dupa chip, tipul cu chitara nu prea pare sa dea randament)

  10. Au iesit cum iasa ei deobicei – au mai iesit si in alti ani. Acum se pare ca au iesit pentru ca a fost impuscat un tanar anrahist de 15 ani. Politaiul e arestat si acuzat, judecat.

    In schimb anarhistii au iesit sa protesteze impotriva guvernului si cica si a bancilor. Sunt sustinuti de partidul socialist care vrea sa dea jos partidul consevator aflat la putere.

    Parerea mea e ca sunt folositi ca masa de manevra si lasati sa-si faca de cap. Cam cum au fost minerii la noi.

  11. in poza 7 din linkul postului 7 se mai gaseste o tinara studenta exaltata care sint sigur ca face foarte multa galagie si in spatiul privat, nu numai in cel public

  12. Ce penibili sunteti uneori, oamenilor!

    Acum inteleg si eu de ce e condus Bucurestiul de un imbecil ca Oprescu iar tara asta e fututa in toate gaurile de copii de securisti/comunisti si alte Iliesciene specimene.
    Toate astea se intampla pentru ca pe tinerii din aceasta tara ii intereseaza “bunaciunile” si cam atat….

    “Riscul de a nu te implica in politica este sa ajungi sa fii condus de oameni mai prosti decat tine” – Plato

    Respect pentru curajul tinerilor din Grecia!
    Hai Romania, trezeste-te ca vine 2012!

  13. http://garizo.blogspot.com/ – pentru informare
    Cati dintre voi au curajul ca si noi, astia tineri, nu vorbesc de parinti, suntem niste lasi fricosi si mai ales ignoranti ?
    Cati dintre voi vad ca din nou avem un unic conducator si ca usor usor ne indreptam din nou spre o dictatura ?
    Respect tinerilor greci !!

  14. buna, buna. da pe tipul mai grasut, cu un pic de barba si tricou (aproximativ) rosu cum il cheama, ca parca il stiu de undeva…

Leave a reply (we review all comments)