Nickodemus

nickodemus

Gaseste-ti perechea cu Nickodemus&Nappy G

Nickodemus (dj-set) feat. Nappy G (percution)

6 decembrie, 22:00
MashUP, Mihai Eminescu 89
Warm-up: UFe si Zicu

Bilete: 20 lei pe bilet.ro, 30 lei intrare.
Ti-ai pierdut manusa? Te-a parasit prietena? Joci X&0 doar cu un X? Gandesti doar cu emisfera dreapta?

Flama te invita la imperechere. Adu-ti jumatatea goala si noi ti-o umplem, pana da pe afara, apoi o umplem din nou cu ajutorul unei perechi admirabile: Nickodemus & Nappy G.

Pe Nickodemus l-ai cunoscut tot la o petrecere Flama, intr-un DJ set la deja uitata Testpoint, cand inca era fain sa dansezi in frig, printre caramizi. In timp ce cluburile s-au incalzit, Nickodemus si Nappy G au batut cararile, Nico la butoane, Nappy la percutie, Brooklyn-ul s-a cutremurat, New York-ul s-a scuturat, Barcelona s-a socat. Si-au tot cantat…

Dar perechea n-a fost intotdeauna completa. La inceput a fost Queens, locul de nastere al mediteranului Nico. Aici a pus bazele unor petreceri care aveau sa devina un fenomen la doar cateva saptamani dupa lansare. “Turntables of the Hudson” organiza petreceri in porturile din Brooklyn, cladiri parasite, dar si in cele mai frecventate cluburi din NYC. Noptile TOTH aveau sa devina un brand pentru distractie si “altfel” de muzica: funk, soul & hip-hop, dar si disco, latino, drum’n’bass si breakbeat. Cand Nappy G a ajuns la una dintre petreceri in ‘99 si i-a propus lui Nico o colaborare. Nappy aka Gordon Clay tocmai renuntase la cariera de MC la Groove Collective pentru a se dedica percutiei, lucru care l-a inspirat pe Nico sa formeze un duet dj – percutie alaturi de Nappy.

Cum descriu baietii duetul? “Hip-hop, R’n’B, reggaeton, breakbeats, bhangra, un pic de salsa house, niste samba house, si ceva salsa duro…. toate amestecate cu ritmul si precizia unui tobosar!”

2 thoughts on “Nickodemus”

Leave a reply (we review all comments)