Conexiuni de Drum

  • by

conexiuni-de-drum

Din 22 noiembrie in Cluj:

Ne-am cunoscut la un concurs de pian, intr-o iarna, acum mai bine de un deceniu. De atunci ne plimbam pe stanci impreuna, desenam, inregistram, scriem la patru miini, pictam pe piei vibrationale, dormim prin gari si guest house-uri, prin aeroporturi si subsoluri, ne vorbim cu lumea conectata la paranormalul previzibil, lucram la stat si la privat. Facem colaj din sunete, momente, vieti si imprimeuri pe sentimente.

O idee nu trazneste din senin creiere plate, asa cum ratiunea nu explica trari fara control, intuitia nu compenseaza atingerea iar magia nu inlocuieste simplitatea. Pe drum, in miscare, in asteptare, in digerare, in transformare. Acestea fiind spuse, va invitam sa vedeti si sa judecati intamplari din vieti paralele si intersectate: cum te trezesti in cel mai mare centru de yoga din lume si incepi sa desenezi ca si cum asta ai facut de cand lumea, ca intr-o ora poti face minuni cu un aparat digital pe malul Oceanului Indian, ca in Londra subsolul este o extensie cu arome indiene, ca nu exista coincidente la Brasov cand calatoresti intr-o camioneta, ca arta esti tu. Plictiseala nu exista decat in dictionar. iti asumi starea de drum?

incepe(m) ?
Manu&Maria

Manu Babescu- Negociatoare a adevarului, cazatorare din abstracturi, pianista ratata, borcanista suburbana, trance-ista la necaz, clasicista la nevoie, hard-core-ista cand are chef, desenatrista din intuitie, gazdista franco-fana, shiva-ista din cand in cand si psihotropa corporata: Manu, Manou, Manu-ji, Manu-tje, Mobu.

Maria Balabas – De unde de ne-unde: in mine este ceva care spune muzica!, ceva care spune scrie!, altceva care striga vorbeste!, un nimic care zgandare deseneaza. La un moment dat – toti si-au dat seama: traieste! La sfarsit a venit diploma si a spus: eu sint doar o foaie de hartie.

Tags:

Leave a reply (we review all comments)