Prinzhorn Dance School

movement

prinzhorn

Movement incepe in forta seria concertelor din cluburile bucurestene cu doua nume despre care se vorbeste din ce in ce mai mult in ultima perioada, britanicii Prinzhorn Dance School si islandezii Múm. Primii vor concerta live pe 21 noiembrie la clubul Control de pe Strada Academiei nr.19, aceeasi locatie in care pe 22 noiembrie trupa Múm va sustine un DJ set special.

Prinzhorn Dance School sunt Tobin Prinz (guitar/ vocals, drums) si Suzi Horn (bass/ vocals, drums).

Colegi cu trupe ca LCD Soundsystem sau Hot Chip la celebra casa de discuri new-yorkeza DFA Records, cei doi englezi din Brighton au atras atentia criticii muzicale cu albumul omonim de debut. Review-uri mai mult decat favorabile au aparut in publicatii prestigioase precum Rolling Stone, The Guardian, Sunday Mirror, Mojo sau Pitchfork Media. Live-urile trupei sunt electrizante, un amestec unic de forta si simplitate.

Prizhorn Dance School va fi capul de afis al party-ului din 21 noiembrie din clubul Control, eveniment pentru care organizatorii au pregatit si alte surprize muzicale autohtone.

Tags:

2 thoughts on “Prinzhorn Dance School”

  1. sunetul e altul decat cel din control, pentru ambele zile de concerte, iar in alte 2 spatii ale clubului vor fi proiectii preluate live de pe scena.

Leave a reply (we review all comments)