Dreadzone Soundsystem

dreadzone-soundsystem

Kaya Foundation” prezinta pe data de 14 noiembrie 2008 incepand cu ora 22.00, in clubul Studio Martin din Bucuresti, un show de exceptie care ii va avea ca invitati speciali pe cei de la Dreadzone SoundSystem. Alaturi de acestia, pe scena vor mai urca DJ Zakaos responsabil de warm-up si DJ Bully care va avea grija ca petrecerea sa nu se incheie pana la orele diminetii.

Intrarea va costa 20 Ron pentru cei care ajung pana la miezul noptii iar dupa ora 00.00 va costa 30 Ron.

In 1998, Greg Dread ( producator, compozitor, DJ, basist si fost membru al cunoscutei trupe britanice din anii 80, Big Audio Dynamite) infiinteaza Dreadzone Sound System alaturi de MC Spee, ca alternativa pentru concertele live care se bucura de foarte mare success international. In anii care au urmat, apar o serie de mixuri care le vor scoate in evidenta calitatile de DJ prin adaugarea unui sound propriu. Astfel in 2005 apare albumul Beatz and Bobz Vol.4 sub label-ul Functional, o compilatie de mixuri marca Dreadzone Sound System. Stilul lor muzical, ca sa ii citam chiar pe ei este descris astfel – “21st century dubwise breaks, sexy beats, basslines, dub & dubstep, mashups and bootys, drum’n’bass, reggae, electro , freestyling party tunes, classics” si evident productii Dreadzone.

In acelasi timp, cei 2 invitati ai serii Gregory Roberts ( Greg Dread) si Spencer Graham( MC Spee) sunt membri ai trupei Dreadzone. Aceasta are o istorie de peste 15 ani cuprinzand o discografie de peste 7 albume dintre care putem enumera 360° (1993), Biological Radio (1997), Once Upon a Time (2005), Live at Sunrise (2006). Alaturi de cei 2, trupa mai contine artisti de renume international precum Earl 16, Leo Williams, Tim Bran sau Ben Balafonic.

Pentru mai multe detalii vizitati: www.myspace.com/gregdread sau www.dreadzone.com

5 thoughts on “Dreadzone Soundsystem”

Leave a reply (we review all comments)