Battle off the Dome IV

  • by

battle-off-the-dome

Confruntare hip-hop… in ring de wrestling!

Dupa o pauza de un an, sfarsitul lui 2008 va aduce fanilor Hip-hop unul dintre cele mai apreciate evenimente de gen: campionatul Battle Off Da Dome, ajuns la editia a IV-a. Timp de doua runde preliminare, 32 de concurenti se vor ‘lupta’ in rime pentru un loc in marea finala si pentru premiile in valoare de peste 1500 de euro!

Prima runda a Battle Off Da Dome IV va avea loc duminica aceasta, 9 noiembrie, in clubul Suburbia, unde scena va fi transformata intr-un rng de wrestling! Warm-up-ul serii va fi asigurat de catre DJ Undoo si Bazooka Joe, concursul de battle urmand sa inceapa in jurul orei 22.00. Battle Off Da Dome IV va fi prezentat de Mihai Brasoveanu, comentator de wrestling pe MTV si Sport.ro

Folosind doar versuri compuse pe loc, in timp real, pretendentii la titlul de campion isi vor ataca verbal adversarii, incercand sa-i puna in dificultate si sa-i elimine din competitie. Din fiecare runda preliminara doar patru concurenti vor putea merge in finala Battle Off Da Dome, unde se vor infrunta pentru titlul de campion si pentru premiile puse in joc.

In afara tarii, battle-urile reprezinta un mod obisnuit de afirmare pe scena Hip-hop: unele concursuri de battle ofera castigatorilor premii in valoare zeci de mii de dolari si contracte cu mari case de discuri! Fenomenul a servit drept subiect si pentru doua filme foarte bine primite de catre public si de catre critici: “Freestyle: The Art Of Rhyme” si “8 Mile”, cu Eminem in rolul principal.

www.hadesrecords.com/battle/

Leave a reply (we review all comments)