Roisin Murphy

roisin-murphy

Roisin Murphy se va afla toamna aceasta pentru a doua oara in Romania! Dupa un show “electric” sustinut vara aceasta pe scena B’ESTFEST, in cea de-a treia zi a festivalului, Roisin Murphy revine la Bucuresti pentru un nou concert care va avea loc pe 5 noiembrie la Sala Polivalenta!

Dupa aproape 10 ani de la debutul ei in muzica alaturi de Mark Brydon in cadrul trupei Moloko, Roisin Murphy si-a inceput cariera solo ramanand in atentia iubitorilor de ritmuri trip-hop si electro-funk. Nonconformismul care o caracterizeaza si-a pus amprenta nu numai asupra stilului sau vestimentar ci si asupra muzicii, sound-ul noilor albume fiind unul inconfundabil, devenind in scurt timp reprezentativ pentru scena dance underground. “Ruby Blue”, promovat de single-urile “If We’re In Love” si “Sow into You”, a fost lansat in iunie 2005, piesa “Ruby Blue”, cea care a dat si titlul albumului, fiind inclusa si pe coloana sonora a serialului “Grey’s Anatomy”. Cel de-al doilea album al artistei, “Overpowered”, a aparut la sfarsitul anului 2007, la scurt timp dupa lansarea single-ului “Let Me Know”, in colaborare cu Groove Armada.

Apreciata pentru prestatiile sale live cu adevarat electrizante, Roisin Murphy si-a trecut vara aceasta in agenda cateva dintre cele mai cunoscute festivaluri internationale: Werchter (Belgia), Benicassim (Spania), Rock Am Ring / Rock Im Park (Germania), Pinkpop (Olanda), Sonar (Spania) si Sziget (Ungaria). Roisin a putut fi vazuta pentru prima data intr-un concert la Bucuresti pe 6 iulie, in cadrul B’ESTFEST. Show-ul complet de sunet si lumina, dansul si vocea sa de exceptie au impresionat publicul roman, care pe 5 noiembrie va avea ocazia sa o revada intr-un nou spectacol, la Sala Polivalenta.

Biletele pentru acest eveniment costa 75 de lei si vor putea fi achizitionate incepand de sambata, 23 august, de pe www.myticket.ro urmand ca in perioada urmatoare sa fie disponibile si in reteaua magazinelor Diverta.

Leave a reply (we review all comments)