Manowar la Bucuresti

manowar

Concert MANOWAR in Romania la BESTFEST
Festivalul B’ESTFEST, ajuns la cea de-a treia editie, se va desfasura in cadrul complexului Romexpo din Bucuresti, pe parcursul a patru zile: 2, 3, 4 si 5 iulie 2009. Ultima zi a festivalului, B’ESTFEST AFTERSHOCK, va fi dedicata fanilor muzicii rock si va avea drept cap de afis legendara trupa heavy-metal MANOWAR!

Abonamentele de trei zile valabile pentru 2, 3 si 4 iulie vor fi puse in vanzare incepand de luni, 3 noiembrie, putand fi achizitionate la pretul de 270 lei de pe siteul www.myticket.ro si in reteaua magazinelor Diverta. Biletele pentru B’ESTFEST AFTERSHOCK vor fi disponibile in doua categorii de pret, in functie de pozitia fata de scena: 100 de lei si 150 de lei (Zona A, din fata scenei), in Zona A accesul copiilor sub 12 ani fiind strict interzis.

-via Emagic
Tags:

6 thoughts on “Manowar la Bucuresti”

  1. Pingback: BestFest 2009 - 5 iulie - Aftershock | Feeder

  2. ce festival e ala unde vine manics la ora 7 deci pe lumina si mie evident la dracu mi se face pielea de gaina cand aud cuvintele de genul :hellooo.. this is motorcycle emptiness’ bam bam babababa bam bam plm si astia din jurul meu nimic mai ca sa intru in pamant de rusine

Leave a reply (we review all comments)