C’est pas une chanson d’amour

c-est-pas-un-chanson-d-amour

Un spectacol despre cum Bucurestiul nu mai e o poveste de dragoste. Spectacol caleidoscop, mix de imagini, muzica si trairi intense, regasiri sau nervi la fel ca in viata reala. Printre multele “constructii” din Bucuresti, “c’est pas une chanson d’amour” are o structura solida, fara bulina rosie. De vazut si ascultat.

De revazut.

Duminica la Fabrica de la 19:30

2 thoughts on “C’est pas une chanson d’amour”

  1. Ei.. intr-adevar o idee-manifest laudabila, exploatarea foarte buna a multimedia, coregrafie excelenta, scenografie simpatica, dar textele (scrise de actori si neadaptate) si interpretarea lor (niste actori care exceleaza in miscare insa) scot din sala orice spectator decent.
    Desi, o sa radeti, multi dintre spectatorii romani (fie ei si young, active, fun, urban 🙂 sunt atat de conventionali si de speriati in postura de consumatori de arta, incat vor aplauda cel putin 3 minute, chiar daca vor deplange artistii inca doua ore la berea/cocktail-ul de dupa, bineinteles doar in dicutiile one to one :))
    Un pic trist – publicul, caci pentru piesa cred ca exista si dorinta si capacitate de mai bine. In orice caz, e minunat ca avem teatru independent, o sa creasca el. Iar eu am sa insist sa consum, cu bune si rele..

Leave a reply (we review all comments)