Feedback: DJ Krush @ Gaia

(scurta recenzie de alex rosu pentru feeder.ro )

Azi noapte, DJ Krush a mixat in Bucuresti, in clubul Gaia.

Cum a fost:
1. Clubul s-a straduit sa ne faca sa ne simtim bine/bineveniti. De la armata de oameni de la intrare, politicosi si cu zambetul pe buze, pana la barmanii foarte prompti si baiatul cu tricoul “I heart Gaia” care mai strangea sticlele lasate aiurea, totul a fost foarte bine. Preturile nu m-au usurat de extrem de multi bani. Am stat toata seara pe Peroni, care la 10 RON sticla este destul de accesibila. Tinand cont de cat de contestat a fost clubul asta, cred ca cei care au fost aseara acolo s-au convins ca e mai bine mai intai sa incerci, sa experimentezi la prima mana, si abia apoi sa critici, daca e cazul. Aseara a fost primul meu contact cu Gaia, si a fost foarte ok. Cu siguranta ca voi fi in primul rand la Kid Koala.
2. Sonorizarea a fost si ea foarte bine. S-a auzit perfect. Si gata.
3. N-a baut nimeni sampanie la masa. De fapt, n-a prea stat nimeni jos. Cei mai multi dintre noi ne-am strans in grupulete-grupulete, am discutat/dansat unii cu altii. Au fost oameni culeanu, pe care te astepti sa ii vezi la un DJ Krush, pe care ii stii din vedere. Feelingul de familiaritate pe care ti-l dau figurile cunoscute a fost binevenit.
4. Chiar au fost doar 300 de bilete. N-au fost nici prea multi, sa n-ai loc sa respiri, nici prea putini, sa para gol locul. Bine aerisit, suficient loc cat sa danseze toata lumea.
5. Si ca sa ajung si la obiectul serii de fapt (si e complet aiurea ca s-a discutat atat de mult locul, si nu s-a gandit aproape nimeni ca totusi mergi sa-l asculti pe omul ala, si nu mergi “in Gaia”) – setul lui DJ Krush. Dom’le, a fost bine. A fost tare bine. Mi-a placut mai mult setul asta decat cel din hala Fratelli; a fost mult mai stratificat (beaturi peste beaturi peste alte sunete), n-a mai dat-o in d’n’b.
6. Singurul posibil down-side a fost ca DJ Krush si-a inceput setul pe la 12:30; pentru aceia dintre noi cu day-job-uri, e destul de solicitant. Pe de alta parte, nu-l prinzi pe omul asta in fiecare luna in Bucuresti, sa treci peste cateva ore de somn pentru asta e absolut ok si posibil.

Tags:

9 thoughts on “Feedback: DJ Krush @ Gaia”

  1. Pingback: INTERVIEW DJ KRUSH EXCLUSIVE FOR FEEDER.RO • feeder.ro

  2. Pingback: De ce a fost gol la The Glitch Mob? | Feeder

  3. Pingback: Feeder » Event of the year

  4. @ iossarian. Asta e si motivul pentru care a scris despre loc. Ca cei care il contesta narrow minded sa inteleaga ca nu e chiar atat de rau. Krush e prea clasic si prea bun sa mai ai cuvinte si critici.

  5. Indeed, a fost foarte bine.
    Mi-a placut ca nu a fost excesiv de aglomerat. Mi-a placut ca nu a fost mult fum. Mi-a placut cum s-a auzit.
    De Krush no comment. Adica a fost bine. Cred ca in mod secret il place mult pe Shadow. Am auzit de cel putin 2 ori Shadow in setul lui Krush.
    Foarte bine. Looking forward to Kid Koala.

Leave a reply (we review all comments)