Elevator

  • by

ELEVATOR rulează la EuroCinema – Tinerimea Română

Lungmetrajul independent ELEVATOR va putea fi vizionat în trei proiecţii la EuroCinema – Tinerimea Română (lîngă Podul Izvor, vis-a-vis de Teatrul Bulandra) în weekend-ul 17-18-19 octombrie, de la ora 18:00 & 20:00. Filmul este distribuit de Asociaţia Film România.

O producţie low-budget în format digital, ELEVATOR spune povestea a doi adolescenţi, un băiat şi o fată, care vor să se izoleze de lume pentru un timp şi încearcă o escapadă romantică într-o fabrică părăsită de la marginea oraşului. Dar situaţia devine dramatică atunci cînd cei doi rămîn blocaţi în liftul de marfă, fără semnal la telefon, fără apă şi mîncare şi fără nimeni în jur să-i audă.

Avînd în distribuţie pe Cristi Petrescu şi Iulia Verdeş, ELEVATOR a fost realizat de Gabriel Pintilei (scenariu, co-producţie, casting), Ada Milea (muzică), Florin Piersic Jr. (consultant tehnic post-producţie), Alexandra M. Păun (producţie), George Dorobanţu (imagine, montaj, regie).

ELEVATOR a obţinut anul acesta „Premiul pentru debut în filmul românesc” la Festivalul Internaţional de Film Transilvania, „Fresh Generation Award” la Fresh Film Fest (Cehia) şi „Audience Feature Choice Award” la Auburn International Film Festival (Australia).

Echipa filmului va fi prezentă la finalul fiecărei proiecţii pentru o discuţie cu publicul.
Detalii despre film: www.elevator.ro.

“Duceţi-vă şi vedeţi Elevator şi pe urmă stăm de vorbă.” (Cristian Tudor Popescu)

Tags:

Leave a reply (we review all comments)