Andrew Jones – digital live painting

android-party

Club Fabrica
strada 11 Iunie nr 50
Miercuri 15 Octombrie

Andrew Jones | Haute Culture | MRV

Andrew Jones este un artist grafic care poate trece drept un necunoscut doar in Romania unde entuziasmul pentru arta digitala a debutat mai tarziu. Si-a inceput cariera la Lucas Arts apoi a continuat cu Nintendo si alte mari companii din industria filmului si a jocurilor. Arta sa ca si modalitatile sale de lucru sunt extrem de variate de la pictura in ulei pana la bodypainting, ilustratie digitala si live-performance sau fashion design. Talentul si imaginatia sa sunt absolut debordante iar produsele muncii sale i-au castigat pe buna-dreptate locul pe Conceptart, Wikipedia, turnee prelungite cu cei mai buni Dj-i din Statele Unite precum si respectul nemarginit al fanilor. Diferenta dintre un set de VJ-ing obisnuit si performance-ul lui Andrew Jones este aproximativ aceeasi ca dintre un Live Act veritabil si un Dj-set ceea ce face din aceasta petrecere o premiera absoluta, o experienta vizuala halucinanta si de neuitat.

Haute Culture de la Suie Paparude nu mai are nevoie de prezentari suplimentare iar setul lui de Dj este intotdeauna surprinzator combinand in mod original diferite stiluri de la minimal-techno pana la deep-house si electronic.

MRV este unul dintre cei mai atipici dj-i romani. Mixeaza exclusiv pe vinil si manifesta un stil extrem de necaracteristic scenei de club de la noi prinsa parca in capcana mediocritatii minimal-techno-ului de duzina. MRV si Andrew Jones sunt combinatia unei experiente de club culte pe care o asteptam cu totii de foarte mult timp.

http://www.cubecast.net

Pretul Intrarii : 15 lei
Ora deschiderii: 23:00
REZERVARI +40 21 335 0323

2 thoughts on “Andrew Jones – digital live painting”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.