V 4 Vintage

4vintage

V 4 Vintage

11 octombrie: mare expozitie cu vanzare pe tema vintage & recycling.
Pregatiti-va pentru vintage, retro, 80s-90s, SH, handsmade, accesorii si antichitati, pentru mini-colectii vintage din partea designerilor participanti, pentru un concurs “best outfit”, pentru carti in tema si pentru muzica din alte decade.
Cu cine: Vintage Boutique, Vintaggeria, Evintage, V4vintage Shop, Eclectic Factor, Atelier Aiurea, Naive Design, Mademoiselle Vintage, Vintage My Love, Cooperativa 89, Biba Bazar, Umbreluta De Dantela, Bunch Of Stuff, Tricksbox, Burp, Buburuze, Pikaciuka, Gentile Silviei, Maimutica Zambitoare, Virginia Toma, Cercei Unici, Octombrie, Dana Stuff, Zvinca, Zasha, Agatha Blanck, Andreea Badala, Mia Vintage, Noi Media Print.
Designeri cu colectii vintage: Carla Szabo, Ana Alexe, Kristina Dragomir, George Neagu, Claudia Castrase, Circuit Bored, Ancient Future.
Unde: Cafepedia, str. Pictur Arthut Verona nr. 2
Cand: sambata, 11 octombrie
12:00 si 20:00: expozitie cu vanzare
dupa 20:00: petrecere vintage cu DJ Camil

Dress code: vintage
Intrare: 10 RON, cu o bautura inclusa.
Un eveniment pentru cunoscatori, pentru placerea ochilor educati si a trupurilor care stiu sa se imbrace sis a se miste in forme dezirabile.
Pentru detalii: 0724 063 774 / v4vintage.blogspot.com

3 thoughts on “V 4 Vintage”

  1. http: //yourvintagewardrobe.blogspot.com Articole noi pe site-ul tau vintage! Intra, alege, trimite mail, noi le dezinfectam, le curatam in spalatorie specializata, le ambalam si ti le trimitem! Intra pe http: //yourvintagewardrobe.blogspot.com si exprima-ti opinia in cele doua sondaje in curs de desfasurare! Si, daca iti place site-ul nostru si inca n-ai gasit nimic care sa ti se potriveasca, te mai asteptam pe la noi, avem articole noi in fiecare saptamana.

Leave a reply (we review all comments)