Concurs: castiga o invitatie la Thievery Corporation

thievery_stencil

Feeder mai scoate o invitatie la concurs.
Puteti participa daca ne trimiteti o poza de pe strada cu stencilul ce anunta concertul Thievery Corporation pe adresa feeder[at]feeder.ro impreuna cu numele tau si un numar de telefon pana la data de 12 octombrie ora 12:00.
Castigatorii vor fi anuntati in cursul aceleasi zile.
Invitatia este valabila pt o singura persoana.

Bafta!

Tags:

7 thoughts on “Concurs: castiga o invitatie la Thievery Corporation”

  1. Ce cacat. Am ajuns in halul in care daca dai un stencil pe strada lumea crede ca e o reclama. Jeg de orash. Jeg de cultura, Jeg de omameni.

  2. Pingback: Feeder » Castigatorul concursului Thievery Corp. (stencil)

  3. fara a vrea sa fiu rau intentionat nu pot sa nu ma intreb care e treaba cu stencilul? nu avem pe pereti destule prostii? din putinele mele cunostinte un stencil nu se da pur si simplu…el ar trebui sa transmita ceva, e o parte integranta a culturii stradale. nu trebuie sa fim toti banksi dar, cel putin, inainte de a da un stencil, ne putem uita cum arata alte stenciluri si ce isi propun artistii care le dau. nu inteleg ideea de a “mazgali” pur si simplu un perete numai in ideea de a comunica “urban”.
    pe acelasi gen ca stencilul pentru un thievery corporation mai sunt o groaza: cele din campania pentru primarie ale lui cosmin gusa, albumul “respect” semnat zale, televiziunea U, clubul session iar lista poate continua.

    intrebarea mea e simpla. de ce?

Leave a reply (we review all comments)