MINIpunct la Iasi

ss

MINIpunct este in primul rand un loc de discutie si informare, amplasat in spatiu public si accesibil tuturor. Ceea ce ofera MINIpunct publicului Periferic este nu numai o introducere in arta contemporana, ci si ocazia de a se exprima si de a comunica cu ceilalti.

Fiind o constructie unica in peisajul bulevardului Copou, MINIpunct atrage atentia prin aspect si isi pastreaza vizitatorii prin diversitatea activitatilor pe care le propune. Acestia vor gasi aici toate informatiile despre celelalte locatii Periferic, carti si reviste de arta si proiectii video. In unele seri, MINIpunct se transforma in spatiu de dezbateri, concerte si lectura deschise tuturor.

Mai mult decat a se informa, la punctulMINI publicul Periferic poate lasa mesaje organizatorilor si artistilor, ajutand astfel la imbunatatirea programelor propuse in viitor.

Pentru ca incurajam schimbul liber de informatie si cultura, oferim vizitatorilor ocazia de a schimba intre ei carti, reviste, CDuri, DVDuri si casete de orice fel.

Coordonatori: Daniela Palimariu si Dan Basu

Zilnic
– La Schimb – va invitam sa schimbati intre voi, prin intermediul MINIpunctului, carti, reviste, CDuri, casete si discuri.
– De Colorat – aveti ocazia sa personalizati afise cu Periferic8. Gasiti aici hartie, creioane colorate si carioci, iar apoi le puteti lipi prin oras sau pastra pentru voi.
– Pasaport Periferic – aduna cate un sticker din fiecare locatie Periferic pe “pasaport” si adu-l la noi la sfarsit pentru a primi un mic cadou.
– Spune-ne ce crezi – va ajutam sa trimiteti mesaje artistilor si organizatorilor Periferic8.

4.10 – sambata, 20.00
Concert Silent Strike, visual Dan Basu
6.10 – luni si 8.10 – miercuri, 15.00 – 17.00
Lectura deschisa – Va invitam sa cititi pentru ceilalti cate un fragment dintr-o carte preferata.
9.10 – joi, 16.00
“1968 – 2008, 40 de ani de Postmodernism ?”, prezentare realizata de Bogdan Chelariu, student la Facultatea de Filosofie, sectia Stiinte Politice, a Universitatii ‘Alexandru Ioan Cuza’ din Iasi. Dupa prezentare va incurajam sa interveniti cu intrebari si comentarii.
10.10 – vineri, 20.00
Concert Mortlacreier si Cati (voce), visual Dan Basu
12.10 – duminica, 15.00
Despre benzile desenate in Romania
Invitati: Milos Jovanovic si Tom Wilson.
14.10 – marti, 16.00
Cum organizeaza Ei un festival de muzica.
Invitati: Alexandru Chihaia si Stefan Laurian, membri ai Urban Works, respectiv Urban Komitet.

2 thoughts on “MINIpunct la Iasi”

  1. Pingback: Muzică de weekend « DragosTeAm

  2. update:

    13.10 – luni si 15.10 – miercuri, 15.00 – 17.00
    Seara unplugged – Vino la MINIpunct cu instrumentul tau preferat. Iti putem oferi un loc pe scena, sau in public.

Leave a reply (we review all comments)