Groove on Preachers

groove-on

Groove on Preachers este un proiect de petreceri private ce se vor desfasura in locatii neconventionale, incepand din aceasta toamna, atat in Bucuresti cat si in alte zone ale tarii. Jo.E si Miss I, cei doi rezidenti ai petrecerilor impreuna cu alti dj invitati, vor mixa ritmuri house, minimal-house, funky house sau deephouse, in timp ce Optic Cluster & Ani Lumina si altii vor asigura partea de visuals .

Evenimentul care a dat startul seriei de petreceri private s-a petrecut in noaptea de 20 septmebrie, in vila din Traian 42 care a gazduit in jur de 100 de ”Preachers”, binedispusi, simpatici si pregatiti sa se distreze pana dimineata. Petrecerile vor avea loc o data la doua luni, in formula de 3 dj, un artist instrumentist (percutie, pian, saxofon etc), unul vocal si un vj sau o echipa de VJ in functie de eveniment.

Sub aceeasi emblema, Groove On Preachers, o data la doua saptamani, miercurea in Club Fabrica de la ora 22:00, va veti putea intalni cu Miss I, Jo.E & Friends :)) intr-o serie de petreceri deschise publicului larg.

Prima petrecere va avea loc pe 01 octombrie, cand vor mixa Miss I, Jo.E si Kosta, visuals by Holopaul

In curand vor aparea si primele detalii despre urmatoarea petrecere privata asa ca …. ‘groove on’ pana atunci!

2 thoughts on “Groove on Preachers”

Leave a reply (we review all comments)